Idei Romantice 1-20

1. Oferă-i câte un cadou în fiecare zi din prima zi a lunii Decembrie până de Crăciun în funcţie de numărul zilei respective.
În prima zi îi oferi o ciocolată care îi place.
În a doua zi îi oferi doi papucei de casă în formă de căţei.
În a treia zi pregăteşte-i trei mese speciale ...
2. În fiecare zi din luna Decembrie ascunde
câte un bileţel de dragoste sub pernă.
3. Înainte de Crăciun închiriază o cameră la un hotel. În noaptea de Crăciun ia cadourile cu tine
(o lenjerie intimă, un parfum), umple camera cu trandafiri (culoarea trandafirilor o alegi în funcţie de preferinţele ei, nu uita acest mic amănunt). În baie pune lumânări parfumate (la fel, în funcţie de preferinţele ei) şi o sticlă cu şampanie la rece. Înainte de a o duce la hotel leag-o cu o eşarfă la ochi.
4. Cumpără un costum de moş Crăciun, aşează-te pe un scaun înalt, pune multe cadouri în jurul tău şi baloane. Când se trezeşte întreab-o dacă a fost o fetiţă cuminte înainte să îi dăruieşti cadourile.
5. Crează o cutie cu amintiri. Într-o cutie obişnuită pune-ţi în timpul anului toate biletele de tren, de la concerte, note de plată, invitaţii de la nunţi, poze, etc. De Crăciun după ce desfaceţi cadourile voastre, despachetaţi şi cutia cu amintiri şi încercaţi să vă aduceţi aminte de fiecare clipă plăcută petrecută împreună în acel an.
6. Înainte de Crăciun scrie bileţele de dragoste şi prinde-le în pomul de iarnă.
7. Crează 10 cutii în formă de inimă, de dimensiuni diferite astfel încât să încapă una într-alta. În cea mai mică introduci un inel, împachetezi elegant cutia în mai multe ambalaje şi o introduci într-o cutie mai mare în formă de inimă. Această cutie la rândul ei o împachetezi în mai multe ambalaje şi o introduci într-o cutie mai mare. Şi continui până ajungi la a 10-cea cutie. Dăruieşte-i cadoul de Sfântul Nicolae.
8. Fă-i din nou surpriza de Crăciun, numai că de aceasta dată în loc de inel introduci următorul mesaj în cea mai mică cutie:
« Doar nu ai crezut că am să-ţi fac aceeaşi surpriză de două ori, nu ? »
Spune-i REPEDE că ai glumit, scoate din buzunar o cutie şi spune-i că acesta este de fapt cadoul.
(un lănţişor şi o pereche de cercei care să se potrivească cu inelul)
9. Dacă nu sunteţi împreună sau nu aveţi ocazia să fiţi împreună de Crăciun, adună toate melodiile voastre preferate şi înregistrează-le pe un CD. Pe coperta CD-ului lipeşti poza jumătăţii tale. Împachetează CD-ul frumos într-un plic parfumat şi trimite-i-l din timp alături de un buchet cu flori.
10. Într-o cutie pune 30 de bileţele cu citate romantice sau glume despre voi doi şi oferă-i câte unul pe zi începând de Crăciun. În fiecare lună le înlocuieşti cu altele noi.
11. Adună 4 sticle goale mai deosebite, înainte de Revelion. Scrie pe o hârtie care au fost cele mai frumoase amintiri din anul acesta, ce cadouri, surprize, gesturi, ţi-au plăcut cel mai mult la ea în acest an şi pune-o în prima sticlă. Scrie pe o altă hârtie ce-ţi doreşti de la partenera ta în următorul an şi pune-o în a doua sticlă. Spune-i să facă şi ea acelaşi lucru şi faceţi schimb (ea va introduce notiţele ei în celelalte două sticle rămase). Sticlele cu amintirile din acest an le desfaceţi atunci pe loc şi citiţi mesajele. Cele cu «ce-ţi doreşti de la partener(-ă) în următorul an» le desfaceţi în anul următor.
12. Organizează o plimbare cu o sanie trasă de cai, iarna, la munte. Intră pe google şi vei găsi multe agenţii care oferă astfel de surprize.
13. Crează o cutie în formă de inimă căptuşită cu catifea şi înăuntru lipeşti o oglindă. Oferă-i cutia şi spune-i :
« Înăuntru vei vedea chipul celei mai frumoase femei din lume ! »
14. Scrie pe inimioare citate de dragoste şi punele pe jos de la intrare până la dormitorul vostru. În dormitor pune multe baloane şi petale de flori. Pe fiecare balon scrie-i « Te iubesc » într-o limbă străină. În câteva baloane poţi să pui câte o bomboană şi un indiciu unde poate găsi un cadou ascuns prin casă.(o cremă de faţă, o lenjerie intimă)
15. În prima zi de Crăciun oferă-i un cadou şi un bileţel pe care ai scris:
În prima zi de Crăciun iubitul meu mi-a dăruit un căţeluş.(2004)
În a doua zi :
În a doua zi de Crăciun iubitul meu mi-a dăruit un tablou cu noi doi.(2004)
În a treia zi :
În a treia zi de Crăciun iubitul meu mi-a dăruit un parfum.(2004)
Peste câţiva ani când o să citiţi bileţelele o să vă amintiţi cu plăcere de ocaziile când i-ai dăruit cadourile.
16. Dacă ninge şi locuieşti la casă pune câte un cadou seara (ciocolata ei preferată, un ursuleţ de pluş într-o cutie, ... ) în zăpadă şi înfinge un steguleţ lângă el. În total poţi să pui 12 cadouri. Dimineaţa când se trezeşte partenera ta va vedea în grădină 12 steguleţe înfipte în zăpadă (cadourile vor fi acoperite de zăpadă). Te prefaci că nu ştii nimic şi propune-i să le verificaţi.
17. Dacă locuiţi la casă, scrie-i:
« Bună dimineaţa, somnoroasa mea »
într-o seară pe zăpadă în gradină, în dreptul geamului. Alături faci o inimă mare din zăpadă. Dimineaţa trezeşte-o şi cheam-o lângă tine la geam, arată-i mesajul şi apoi provoac-o la o bătaie cu zăpadă. După ce aţi terminat încălziţi-vă lângă un şemineu cu o cană de vin fiert fiecare.
18. Dacă partenera ta are un animal pe care îl adoră, cumpără şi pentru el un cadou mic de Crăciun.
19. Când este la servici umple maşina ei cu baloane, flori, ursuleţi de pluş, o carte care îi place, o cutie cu ciocolată. Când vine acasă te prefaci că nu ştii nimic.
20. Dacă lucrează la un birou şi are acces la internet, când este la servici trimite-i felicitări electronice cu un mesaj de dragoste.

0 comments:

Post a Comment