Idei Romantice 180-200

81. Mergeţi într-o a doua lună de miere în acelaşi loc unde aţi fost şi prima dată. Dacă aţi fost la un hotel luaţi aceeaşi cameră şi vizitaţi aceleaşi locuri unde aţi fost şi prima dată.

82. Trimite-i o cutie mare prin poştă şi cu un cadou micuţ împachetat în multe ambalaje. Un parfum scump pentru bărbaţi sau un inel pentru femei.

83. Spune-i să aleagă un număr între 1 şi 100. După ce a ales răsplăteşte-o cu acel număr de săruturi.

84. Închiriaţi o căsuţă pentru o mini-vacantă într-un weekend.

85. Faceţi dragoste pe maşina de spălat în timp ce funcţionează.

86. Ascunde-i o pereche de cercei într-o cutie de ciocolată şi oferă-i cu ocazia unei aniversări.

87. Spunei seara înainte de culcare ce admiri, ce îţi place, ce îţi doreşti cel mai mult de la partener /ă, de ce îl/o iubeşti, care sunt cele mai importante lucruri la care ar vrea să acorzi mai multă atenţie.

88. Cumpără bilete la spectacolul ei/lui preferat şi pastreazăsecretul până în ziua respectivă.

89. De fiecare dată când dansaţi şopteşte-i cunvinte dulci la ureche.

90. Pune-i un trandafir pe scaunul soferului în maşina ei înainte de a pleca la servici.
91. Scrie o listă cu "101 motive pentru care tu eşti cea mai bună". Fiecare motiv scrie-l pe un bileţel şi le aduni pe toate într-o curie elegantă.

92. De fiecare dată când pleacă sau când vine acasă îmbrăţişează-o şi oferă-i un sărut.

93. Serveşte-o dimineaţa cu o cafea şi ascunde-i de fiecare dată sub ceaşcă un nou bileţel de dragoste.

94. Ieşiţi în oraş în locul unde v-aţi cunoscut şi prefăceţi-vă că nu vă cunoaşte-ţi. Pune-l să facă el primul pas pentru a te cuceri. O să vă simţiţi ca un cuplu tânăr din nou.

95. Scrie una din fanteziile tale şi pune pe pernă bileţelul alaturi de o floare.

96. Stabiliţi o zi când veţi încerca toate tipurile de săruturi posibile.

97. În fiecare săptămână când faceţi dragoste încercaţi ceva nou. În prima săptămână folosiţi gheaţă, apoi frişcă, şampanie, lapte, fructe.


98. Încurajeaz-o să îţi povestească mai multe punându-i întrebări şi fiind atent la ceea ce spune. Cere părerea ei despre un anumit lucru care te interesează sau poate vrei să îl cumperi.

99. Oferă-i ceva care îi va aduce aminte de tine: o şuviţă de păr, o poză recentă, un poem care să-l poarte în portofel, o declaratie de dragoste dată cu parfumul ei/lui favorit.

100. Decorează pomul de Crăciun cu ornamente ce simbolizează pasiunea sau hobby-ul partenerei.

Idei Romantice 160-180

61. Cumpără două tricouri albe şi imprimă pe un tricou, o jumătate de inimă şi “Lo” iar pe celălalt tricou, cealaltă jumătate de inimă şi “ve”. Când mergeţi pe stradă cele două jumătăţi de inimă vor forma o inimă întreagă iar literele de pe fiecare tricou vor alcătui împreună un cuvânt.

62. De fiecare dată după ce te ajută cu ceva anume scrie-i o notiţă de mulţumire:
« Dragă Carolina,
Îţi mulţumesc pentru că m-ai ajutat să mut mobila.
Îţi apreciez gestul tău de a mă ajuta şi faptul că mă iubeşti.
Gigi. »

63. Înainte de a face baie pune-i notiţe de dragoste în cateva sticluţe şi punele în cadă să le găsească plutind.
64. Întreab-o care este culoarea ei preferată. Cumpără câteva lăcrămioare şi pune-le în apă colorată. A doua zi nervurile lăcrămioarelor vor căpăta culoarea apei în care au fost puse.

65. Într-o zi obişnuită de exemplu dacă sunteţi la mare adună mai multe scoici şi pune mesaje de dragoste în ele. Acum spune-i să le desfacă şi să vadă dacă găseşte vre-o perlă. În una singură pui un inel şi îi pui mesajul:
« Dintre toate perlele din lume tu eşti perla mea preferată. »

66. Cumpără o cutie cu bomboane. Ataşează la fiecare bomboană câte o glumă despre voi doi.

67. Seara la mare organizaţi un picnic pe plajă. Ia cu tine şi uleiul pentru masaj. După cina romantică ascunde un inel în nisip şi apoi spune-i să căutaţi o comoară. Las-o pe ea să sape în locul unde ai pus inelul.

68. Cumpără 30 iepuraşi şi ursuleţi din pluş de toate mărimile, un căteluş viu şi baloane. Ascunde-i pe toţi în cameră şi spune-i să le puneţi un nume la fiecare. Nu îi spune că ai luat şi un căţeluş viu. Las-o pe ea să-l găsească.

69. Trimite-i un buchet cu zece trandafiri roşii şi unul alb. Ataşează buchetului şi o carte de vizită cu mesajul:
"În fiecare buchet este un trandafir care iese în evidenţă şi este special - tu eşti aetrandafir pentru mine"

70. Dacă sunteţi împreună de 500 de zile de exemplu, scrie 500 de bileţele de dragoste, parfumează-le şi împachetează-le într-o cutie pe care ai să i-o dăruieşti cadou.

71. Timp de 1 lună de zile oferă-i în fiecare zi câte o floare fără nici un motiv.

72. Adună multe citate şi declaraţii de dragoste şi notează-le într-un carneţel. Oferă-i carneţelul la una dintre aniversările voastre.

73. Inscripţionează pe doua pernuţe numele vostre şi poze cu voi doi.

74. De fiecare dată când mergeţi la cumpărături fii atent la ce îi place partenerei/ului şi întoarcete mai târziu şi cumpără obiectul respectiv.

75. Cumpără o bijuterie nouă şi ascunde-o în cutia ei cu bijuterii apoi aşteaptă până o va descoperi.

76. Înainte de a face dragoste sărută-ţi partenera/ul încet cm cu cm. Nu te grăbi deloc.

77. Ascunde-i mesaje de dragoste în cutii de pastile. Pe cutie scrie:
" Încearcă vitamina D"

78. Surprinde-o când vine de la servici cu o vază din cristal şi un buchet mare de flori.

79. Cănd sunteţi în excursii aruncaţi o monedă într-o fântână nefolosită şi puneţi-vă o dorinţă.

80. Sun-o la servici şi întreabă :

"Acesta este biroul celei mai frumoase femei din lume?"

Idei Romantice 140-160

41. Fă o poză cu o mână de-a ta, pune-o într-un plic şi trimite-i-o la servici împreună cu mesajul:
« Vrei să ne ţinem de mână? »

42. Duceţi-vă la un festival de muzică, de vin, la grădina zoologică, la grădina botanică, la expoziţii, la circ de fiecare dată când aveţi ocazia.

43. Când ieşiţi în oraş la o cină, leag-o la ochi cu o panglică neagră până la o destinaţie specială. Acolo, când deschide ochii, surpriza trebuie să-i provoace un impact. O astfel de destinaţie specială poate fi de exemplu o cină romantică la bordul unui vas vechi sau pe o un vârf de munte.

44. Dacă aveţi calculator, scanează o poză cu voi doi şi apoi pune-o pe background.

45. Scrie mesaje pe geamul de la maşină când este aburit.

46. Dacă ai înclinaţii muzicale, compune-i un cântec pe care îl vei numi:
« Cântecul Simonei »
şi salvează-l pe un CD. I-a o poză de-a ei şi crează o copertă pentru CD. Împachetează CD-ul şi dăruieşte-i-l de ziua ei.

47. Închiriază un film romantic, cumpără popcorn, şampanie, ciocolată şi uitaţi-vă seara la filmul vostru special.

48. Chiar dacă te duci iarna până în faţa scării să cumperi pâine şi lapte comportă-te ca şi cum ai fi trecut printr-o mare aventură. Spune-i că nu credeai că mai ajungi, că era să te înzepezeşti şi să mori îngheţat afară în timp ce fulgii te îngroapau în zăpadă. Dar că ai reuşit, în sfârşit să ajungi cu bine. La urmă îmbrăţişeaz-o şi sărut-o în timp ce îi pui cubuleţe de gheaţă pe spinare.

49. Cumpără un zmeu şi caută un loc mai puţin aglomerat unde puteţi să vă jucaţi cu el.

50. Cumpară o carte de care sunteţi interesaţi amândoi. Seara, înainte să vă culcaţi, aşezaţi-vă confortabil în pat şi citiţi cu rândul câte o pagină, cu voce tare, până terminaţi un capitol.

51. Dacă partenera ta face baie, pune un prosop pe un calorifer, ca să fie cald atunci când va ieşi şi o vei şterge.

52. În timp ce sunteţi într-o excursie la munte când vă plimbaţi, ia o piatră netedă de pe jos şi păstreaz-o. Dacă te întreabă ce ai să faci cu ea, spune-i că o vei păstra ca amintire. Mai târziu scrie mesajul:
« Te iubesc! »
pe piatră cu ajutorul unui gravor şi dăruieşte-i-o împachetată elegant cu ocazia unei aniversări.

53. Invit-o la o plimbare. Ia cu tine o geantă cu: o patură, căpşuni, kiwi, banane, caviar, biscuiţi, sandwich-uri, şnitele, snacks-uri, o sticlă cu şampanie şi două pahare. Dacă te întreabă ce ai în geantă, spune-i că ai o geacă şi puţină mâncare. Când găseşti un loc romantic propune-i să vă opriţi şi să mâncaţi. Scoate pe rând tot ce ai în geantă lăsând şampania şi paharele la urmă.

54. Într-o zi obişnuită, de exemplu dacă sunteţi la mare adună mai multe scoici şi pune mesaje de dragoste în ele. Într-una pui un inel şi mesajul:
« Dintre toate perlele din lume, tu eşti perla mea preferată. »

55. Pune petale de trandafiri în spatele apărătorii de soare din dreptul pasagerului de lângă sofer şi o notiţă:
« Te iubesc! »
Când mergeţi la o cină romantică cu maşina, spune-i că are ceva pe obraz. Ea va întoarce apărătoarea pentru a folosi oglinda din spatele acesteia şi va fi acoperită cu petale.

56. Înainte de a sărbători ziua când v-aţi cunoscut gravează pe două pahare de şampanie numele voastre şi data când v-aţi cunoscut:
« Marcel şi Mărioara
26:10:2002 »
Când sunteţi la restaurantul unde aţi făcut rezervarea pentru cina romantică cere-i ospătarului să vă aducă alte pahare, mai speciale (-- cele gravate cu numele voastre) pentru a sărbători acest eveniment. Înainte să mergeţi la cină trebuie să aranjezi singur surpriza cu ospătarul respectiv.

57. Când plouă ieşiţi la o plimbare. Uită de umbrelă sau de geacele de ploaie. Fugiţi pe străzi ţinându-vă de mână, săriţi prin bălţi şi udaţi-vă până la piele. Ia-o în braţe şi dă-i un sărut lung în timp ce picăturile vă udă din cap până-n picioare. Tine-o strâns în braţe şi gustă picăturile de pe chipul ei. Când ajungeţi acasă faceţi un duş fierbinte şi apoi încălziţi-vă în faţa unui şemineu, cu câte o cană de vin roşu fiecare.

58. Scrie-i o scrisoare de genul:
« O zi din viaţa lui Georgică »
În scrisoare îi spui cât de mult te gândeşti la ea pe parcursul zilei. De exemplu:
« 6 am: De abia mă trezesc şi am început să mă gândesc la tine. Aş fi vrut să fii aici lângă mine şi să te strâng în braţe. Ar fi bine să plec la servici, să nu întârzii.
7 am: Sunt în drum spre servici. Este plictisitor.
Toţi arată de parcă ar fi pe jumătate morţi. Mi-e dor de ochii tăi.
8 am: Îmi organizez programul pentru toată ziua. Va fi o zi grea, fără tine.
9 am: Sunt în mijlocul unei şedinţe plictisitoare şi mă gândesc numai la un singur lucru. La buzele tale dulci.
……………………………………..
10 pm: Mulţumesc lui Dumnezeu că am trecut peste această zi grea. Număr acum zilele care ne-au mai rămas până când ne vom reîntâlni. »
Trimite-i scrisoarea după ce ai dat-o cu parfum şi ai pus câteva petale de trandafiri în plic.

59. Scrie-ţi o poveste de dragoste. Începe tu primul. Capitolul 1:
« Povestea lui Gică şi a Anei care s-au cunoscut acum 2 ani la o petrecere. »
Povestea nu trebuie să conţină neaparat date reale. Poate fi continuată şi cu puţină ficţiune. Termină scrisoarea spunându-i că este rândul ei să scrie al doilea capitol.

60. Umple portbagajul maşinii cu baloane cu helium. Când mergeţi la un grătar, la sfârşitul săptămânii, opreşte într-un loc romantic, unde aveţi o privelişte minunată şi de unde puteţi vedea baloanele cum se vor ridica. Spune-i că acesta este locul potrivit, pentru grătar. Coboară din maşină, dă-i cheile şi spune-i să deschidă ea portbagajul cât timp te prefaci că te închei la pantofi. Poţi să îi laşi în portbagaj şi o carte de vizită cu un mesaj pe care îl va descoperi după ce vor fi eliberate baloanele. De exemplu:
« Alături de tine mă simt ca în al 9-lea cer. »

Idei Romantice 120-140

21. Învaţă un sonnet de Shakespeare şi recită-l când sunteţi într-un loc romantic, de exemplu la grădina botanică. Uită-te în ochii ei, zâmbeşte-i şi strânge-o în braţe în timp ce îi spui declaraţia.

22. Faceţi o plimbare cu bicicletele iar la capătul drumului aşezaţi-vă pe o pătură şi serviţi ceva de mâncare.

23. Într-o zi călduroasă de vară cumpără două pistoale cu apă şi mergeţi la plajă. Dă-i un pistol şi ei şi apoi începeţi războiul.

24. Desenează un copac, un soare zâmbăreţ, un curcubeu (roşu, orange, galben, verde, albastru, indigo, violet), flori şi o bancă. Pe bancă desenează un copil zâmbăreţ care ţine de mână 2 oameni, cu numele voastre deasupra. Decupează desenul în formă de inimă, pune-l într-un plic parfumat şi trimite-i-l la servici când are o zi grea.

25. Invit-o la o cină în oraş când tu eşti la servici şi ea acasă, trimiţându-i un plic negru cu un CD înăuntru. Pe CD înregistrează sound track-ul filmului -Misiune imposibilă- apoi înregistrează-te pe tine spunând:
« Misiunea ta, dacă o accepţi, este să ajungi la restaurantul …, adresa …, până la ora …. . Acolo te vei întâlni cu un bărbat atrăgător îmbrăcat cu … (cu ce ai să fii tu îmbrăcat atunci) care o să ţină în mână un trandafir roşu. Viitorul lumii va fi de atunci înainte în mâinile voastre. Acest CD se va auto distruge în 3 secunde »
Apoi înregistrează 10 bip-uri de la un ceas şi pe tine spunând:
« Îţi vine să crezi … au trecut deja 10 secunde … »

26. Cumpără 21 de trandafiri roşii. Stabileşte să vă întâlniţi într-un anumit loc într-un mall înainte de a merge la o cină romantică. Du-te la locul întâlnirii cu câteva minute înainte şi caută 10 persoane disponibile să te ajute să-i face-ţi următoarea surpriză. Ascunde-te după un colţ iar când ea ajunge la locul stabilit trimite câte o persoană la un anumit interval de timp, cu un trandafir, să-i ureze:
« Felicitări, Monica »
După ce a primit cei 10 trandafiri e momentul să îţi faci apariţia cu ceilalţi 11, să îi faci o declaraţie de dragoste şi să o ceri în căsătorie.

27. Cumpăra-ţi un pom şi plantaţi-l într-un loc special. În fiecare an la aniversare, serviţi câte un pahar de şampanie lângă pomul vostru şi vorbiţi despre cât de mult a crescut pomul şi iubirea dintre voi. Nu uitaţi să pregătiţi tortul şi lumânările.

28. Organizează o mică călătorie cu balonul. Înainte să vă urcaţi în balon sărbătoriţi evenimentul cu o şampanie.

29. Dacă aţi planificat să vă duceţi la o cină romantică propune-i partenerei tale o mică aventură. Pune alarma la ceas să sune peste 20 minute. Apoi, spune-i să aleagă un număr între 1 şi 10. Să spunem că a ales 5. Dă-i o monedă şi spune-i că la fiecare a 5-a intersecţie trebuie să învârtă moneda. Dacă cade marca faceţi la stânga, dacă cade banul faceţi la dreapta. Faceţi astfel la fiecare a 5–a intersecţie. După ce s-au epuizat cele 20 de minute căutaţi cel mai apropiat restaurant unde puteţi servi o cină romantică.

30. Crează o revistă specială pentru partenera ta. Mai întâi adună toate fotografiile cu ea şi o revistă. Prezintă aceste poze şi revista la o agenţie care se ocupă cu designul revistelor, grafică, etc. , spune-le să-ţi scaneze pozele şi să creeze o revistă cu pozele ei şi o poveste în genul:
« Topul celor mai frumoase 30 de femei din lume »
După ce ţi-au făcut revista, cere-i ajutorul unui vânzător de la chioşcul de ziare şi reviste să te ajute să-i faceţi următoarea surpriză. Întreabă-l dacă poate să-ţi pună revista în vitrină pentru câteva minute. Stabileşte cu partenera ta să vă întâlniţi în faţa chioşcului de reviste înainte de a merge la cină. Când ajunge la locul stabilit spune-i că vrei să te uiţi la ce ziare si reviste au mai apărut şi las-o pe ea să descopere surpriza.

31. Numeşte o stea după numele ei. Sunt firme care pentru o anumită sumă de bani cuprinsă între 40 şi 100 dolari îţi vor da voie să numeşti o stea şi îţi vor trimite documentaţiile prin care poţi să recunoşti steaua numită de tine.

32. Crează cupoane romantice cu care poate să căştige diverse premii în schimbul lor dacă le găseşte. De exemplu:
« Un masaj de la A la Z.
Prezintă-mi acest cupon pentru aţi ridica premiul. Valabil până la: 30:12:2230 »
Foloseşte o dată cât mai îndepărtată pentru a sugera că vei rămâne mult timp cu ea împreună. Ascunde aceste cupoane prin casă.

33. Împarte mâncarea cu partenera ta. Când sunteţi la masă, ia o bucăţică de mâncare şi dă-i să guste spunându-i că trebuie neaparat să încerce.

34. De fiecare dată când mâncaţi împreună o ciocolată de exemplu, lasă-i ei ultima bucaţică. Dacă îi laşi ei ultima bucăţică înseamnă că o iubeşti şi că acorzi atenţie acestui mic detaliu.

35. Seara, când vă relaxaţi după o cină romantică, ia două coli A4, câteva creioane şi desenează 2 globuri de cristal, câte unul pe fiecare foaie. Spune-i partenerei tale să se uite la cristalul ei şi să deseneze cum vede ea viitorul peste cinci ani. Fă şi tu acelaşi lucru şi după ce terminaţi de desenat discutaţi despre fiecare desen în parte.

36. Cu o zi înainte de ziua ei de naştere cumpără câteva baloane, confetii, flori şi ascunde-le într-un loc sigur. După ce adoarme, înainte de a umfla baloanele, pune în fiecare balon câte un mesaj şi confetii. La urmă aranjezi frumos baloanele şi florile în jurul patului. Dimineaţa când se trezeşte va avea parte de o adevărată surpriză.

37. Dacă vă plimbaţi prin apropierea unui parc pentru copii dă-o în leagăne câteva ture. De multe ori acest lucru îi va aduce aminte de clipele frumoase din copilăria ei.

38. Imediat după ce pleacă la servici trimite-i un SMS:
« Deja mi-e dor de tine »

39. Dacă partenera ta are părul lung, fă-ţi timp după un duş sau înainte de culcare şi piaptăn-o uşor cu un pieptene cu dinţii rari. Nu te grăbi.

40. Dacă ai o piscină, crează o atmosferă romantică amplasând în jurul piscinei lumânări de culoare roşie iar pe suprafaţa apei aruncă petale de flori. Înainte de a intra în piscină pune un CD cu Julio Iglesias, pregăteşte o şampanie, ciocolată, căpsuni şi frişcă.

Idei Romantice 100-120

1. Dacă sunteţi la începutul relaţiei şi aveţi nevoie de o cale pentru a putea să vă cunoaşteti mai bine şi între timp să vă distraţi, puteţi să jucaţi poker. Câştigătorul unei runde îi poate pune întrebări despre viaţa personală a celuilalt şi poate primi deasemenea un sărut special.

2. Când vă plictisiţi de aceleaşi lucruri pe care le faceţi în fiecare zi, iesiţi la un picnic în pădure, cu mai mulţi prieteni şi jucaţi-vă de-a v-aţi ascunselea. Poate părea un joc copilăresc dar nu uita că trebuie să te bucuri de viaţă şi să zâmbeşti. De fiecare dată când te va descoperi oferă-i un sărut, o îmbrăţişare şi o floare. Găseşti destule flori în pădure până te va descoperi.

3. Când sunteţi la o cină romantică pune-i întrebări despre primul lucru care i-a plăcut la tine, care a fost primul ei gând despre tine, etc. Aduceţi-vă aminte despre ce lucruri v-au atras atenţia prima dată unul la celălalt, care au fost primele gânduri despre celălalt şi alte momente memorabile. Este o metodă foarte bună pentru a reaprinde flacăra dacă sunteţi împreună de ceva timp.

4. Crează cartonaşe roşii şi oferă-i câte 5 cartonaşe pe lună.
Pe primul cartonaş scrii:
1.”Dacă mă prinzi vreodată supărat pe tine şi îmi oferi acest cartonaş, îţi voi oferi un sărut unde îţi place ţie şi am să te iert pe loc.”
Pe al doilea:
2.”Dacă am uitat de o zi importantă pentru noi doi şi îmi oferi acest cartonaş, voi fi sclavul tău timp de 24 de ore.”
Pe al treilea:
3.”Când vin vreodată beat acasă, dacă îmi vei oferi acest cupon voi ieşi cu toate covoarele din casă la bătut şi promit că nu voi mai veni beat acasă niciodată. (până data viitoare)”
… … …
Tine de cuvânt când vei fi sancţionat.

5. Dimineaţa înainte de a se trezi ea, pune-i un trandafir lângă pernă şi o notiţă:
”Îmi place la nebunie să te văd dimineaţa cum te îmbraci, cum îmi aduci ceafeaua, cum te chinui să te machiezi, în timp ce eu mă prefac că dorm”.
După ce ai pus notiţa şi trandafirul pe pernă, te prefaci că
dormi în continuare. Când se trezeste, te prefaci că nu ştii ce se întamplă şi o întrebi serios ce a visat de este aşa fericită.

6. Înainte să pleci într-o călătorie spune-i că îţi faci griji pentru ea şi că ai angajat un bodyguard pentru ea să o apere. Apoi oferă-i apoi un ursuleţ de pluş parfumat.

7. Într-o zi obişnuită scrie o declaraţie în formă de inimioară şi las-o pe pernă să o găsească când se va trezi.

Dragă Monica
Dragostea este cel mai bine
definită atunci când sunt lângă
tine. Pupăciosul tău te
iubeşte.

8. Oferă-i un spectacol de striptease. Cumpără mai întâi 3 trandafiri. După ce te dezbraci şi îi oferi spectacolul spune-i să se ridice dacă a stat pe scaun până atunci, să stea cu spatele la tine şi cu picioarele puţin depărtate. Acum oferă-i un trandafir prin partea dreaptă, următorul prin partea stangă şi ultimul … ai ghicit … printre picioare.

9. Înregistraţi-vă pe o casetă video. Începeţi, cu voi doi stând pe o băncuţă intr-un parc cu un trandafir în mână, spunând:
« Astăzi este 15:4:2002, este primavară, vremea este frumoasă şi noi ne-am hotărât să facem acest mic videoclip pentru a ne aduce aminte la bătrâneţe despre cât de mult ne iubim acum. »
Apoi poţi să începi să spui despre cât de mult o iubeşti şi motivele pentru care o iubeşti. După ce termină şi ea acelaşi lucru de făcut împachetaţi frumos caseta şi la nunta voastră de argint puteţi să o despachetaţi şi să o vizionaţi cu plăcere.

10. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distantă, stabileşte cu partenera ta să vorbiţi pe messenger la o anumită oră. Pune un prieten apropiat să intre cu nick-ul tău la ora respectivă când ar trebui să vorbeşti tu cu ea pe messenger şi să o ţină de vorbă. Între timp, tu îi faci o vizită neanunţată. Când ajungi la uşa ei acasă, sună-l pe prietenul tău şi spune-i să-i scrie partenerei tale ceva de genul:
« Mi-e tare dor de tine şi aş fi vrut să fiu acolo la tine, să bat la uşa ta şi după ce îmi raspunzi să te îmbrătişez. »
După ce prietenul tău i-a trimis mesajul, bate la uşa ei.

11. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distanţă, spune-i ca eşti foarte ocupat şi nu poţi veni la un anumit eveniment, la ziua ei de naştere de exemplu. Stabileşte cu unul din membrii familiei în secret că vei veni de ziua ei şi planificaţi când este momentul cel mai bun să te duci când nu este ea acasă. Umple-i dormitorul cu flori, un tort, multe baloane şi confetii. Când ea ajunge acasă ascunde-te într-un alt dormitor şi spune-le celorlalţi membri ai familiei să se comporte normal şi să nu trezească suspiciuni. După ce intră în dormitor şi descoperă surpriza poţi să apari cu un trandafir şi să-i spui : « Mai lipseau din camera aceasta doi trandafiri : unul e la mine în mână şi unul am sa îl sărut acum. » După ce i-ai spus sărut-o calm, nu te grăbi.

12. Seara la o cină vorbiţi despre locurile ei preferate unde ar dori să călătorească. A doua zi închiriază o maşină sport decapotabilă dupa ce i-ai cumpărat partenerei tale o pereche de ochelari de soare şi o eşarfă albă. Adună câteva haine de-ale ei şi punele în portbagaj. I-a un CD cu Chris Rea şi porniţi la drum. Destinaţia: la mare sau la munte, unde vă place la amândoi mai mult. Între timp vorbeşte şi cu şeful ei, spune-i ca soţia ta este bolnavă şi … va trebui internată câteva zile.

13. Cumpără un pachet cu steluţe fosforescente şi lipeşte-le pe tavan în dreptul patului formând mesajul «Te iubesc» şi o inimă mare. Seara după ce vă băgaţi în pat şi stingi lumina, va descoperi mesajul tău.

14. Când sunteţi în vacanţă la ţară caută o colină unde te poţi întinde cu partenera ta să jucaţi un joc. De exemplu, să căutaţi diverse forme ale norilor asemănătoare cu forma unor obiecte. Cel care observă mai multe forme va câştiga un premiu pus în joc.

15. Construieşte un site care să conţină un poem, poze cu trandafiri şi poza iubitei. Când navighează pe internet, spune-i să verifice pe www.google.ro dacă există vre-un site cu numele ei şi las-o pe ea să-l descopere. Numele site-ului poate să fie identic cu numele partenerei.

16. Dacă partenera ta trebuie să muncească până noaptea târziu, împachetează într-o cutie, toate lucrurile ei preferate (un ursuleţ de pluş, o ciocolată, o prăjitură) şi înveleşte cutia în hârtie albă. Desenează o cruce roşie pe cutie şi scrie:
« Pachetul Georgetei de supravieţuire peste această noapte grea. »
Spune-i să deschidă pachetul când are nevoie de o pauză.

17. Cumpără 11 trandafiri naturali şi unul artificial, toţi de aceeaşi culoare. Pune trandafirul artificial în mijlocul buchetului şi ataşează o notiţă cu mesajul:
« Te voi iubi până se va ofili şi ultimul trandafir. »

18. Adună toate pozele pe care le aveţi din călătoriile pe care le-aţi făcut şi de la evenimentele la care aţi participat şi crează un videoclip. Salvează-l pe un CD şi dăruieşte-l de ziua voastră aniversară. Pe coperta CD-ului imprimi o poză cu voi doi în timp ce vă sărutaţi.

19. Cumpără o lădiţă elegantă din lemn şi lipeşte pe interiorul capacului o plăcuţă, placată cu aur pe care ai inscripţionat:
« Cheia către inima mea. »
Cumpără acum o cheie veche cu un design elegant şi pune-o în cutie. Împachetează cutia.
Crează acum o « Harta Comorii » ca în poza de mai jos pe care scrii locurile unde ai lăsat diverse mesaje sau cadouri ce duc spre comoara.



20. Dacă locuieşti la casă, într-o noapte călduroasă şi senină de vară organizează un picnic în curtea din spatele casei. Ia cu tine snaks-suri, ciocolată, fragi şi şampanie. Aşezaţi-vă pe o pătură şi începe-ţi să vă uitaţi la stele împreună, căutaţi Ursa mare, Ursa mică, vă alegeţi câte o stea şi vă pune-ţi o dorinţă.

Idei Romantice 80-100

81. Când sunteţi la mare, plimbaţi-vă pe plajă noaptea când este lună plină şi discutaţi despre secretele voastre, despre lucruri pe care alţii nu le ştiu despre voi doi.
82. Când sunteţi la mare şi vă plimbaţi seara pe plajă, trasează o inimă mare pe nisip. Aşezaţi-vă în mijlocul inimii şi ţine-o în braţe în timp ce vă uitaţi cum apune soarele.
83. Cumpără un balon albastru şi unul roşu. Pe balonul albastru scrie cu o cariocă «Nu» şi, iar pe cel roşu scrie «Da» şi leagă-i un parfum scump. Acum întreab-o dacă vrea să ieşiţi în oraş şi spune-i să aleagă balonul care doreşte. Spune-i că va rămâne cu cadoul balonului respectiv.
84. Cumpără câteva baloane. Dacă te numeşti « Daniel » scrie pe 6 notiţe literele care alcătuiesc numele tău. În fiecare balon introduci câte o notiţă cu litera respectivă (d, a, n, i, e, l). După ce ai umflat toate baloanele leagă-le cu o panglică în formă de inimă. Pe un balon scrie cu o cariocă:
« Ghici cine vrea să te invite în oraş ? »
85. Dacă nu poţi fi cu partenera ta la o aniversare şi ai o cameră video înregistrează un videoclip în care îi spui cât de mult o iubeşti şi cât de specială este pentru tine. Trimite-i CD-ul cu videoclipul şi un buchet cu flori.
86. Dacă sunteţi împreună de 200 de zile, scrie 200 de bileţele de dragoste, parfumează-le şi pune-le prin diferite locuri prin casă.
87. Cumpără o cutie pentru cadouri. De ziua voastră aniversară, îi dăruieşti o floare în fiecare lună şi îi pui un mic cadou în cutie.
88. Află de la familia ei ce îşi dorea să aibă când era mică. Apoi cumpără obiectul respectiv şi dăruieşte-i-l cu ocazia zilei ei de naştere. De exemplu, poate îşi dorea o pernuţă roşie în formă de inimă, o carte, o păpuşă, un căţel, o pisică, etc.
89. De ziua voastră aniversară comandă un tort în formă de inimă, cu poza voastră deasupra.
90. Câteva gesturi romantice: oferă-i mâna când coboară din autobuz, deschide-i portiera când urcă în maşină, deschide-i uşa când intri la un restaurant, sun-o când întârzii, cere-i părerea când vrei să îţi cumperi ceva nou, îmbracă-te decent în casă când serviţi o cină romantică. (măcar atunci!)
91. Dacă faci tu primul baie lasă-i un mesaj pe oglinda aburită ca să-l vadă când va folosi ea baia.
92. Serveşte-i un mic dejun la pat. Încearcă să o serveşti cu fructe, ouă în formă de inimă, suc de fructe, pâine prajită, etc.
93. Adună 12 poze cu voi doi şi crează un calendar. Notează cu roşu toate zilele în care sărbătoriţi ceva anume. De exemplu:
- ziua când v-aţi cunoscut,
- prima întâlnire în oraş,
- prima dată când v-aţi sărutat,
- prima dată când aţi mers la film,
- prima dată când i-ai spus că o iubeşti,
- prima dată când aţi făcut baie împreună, etc.
Împachetează-l frumos şi dăruieşte-l cadou.
(dacă nu este tot calendarul roşu cu date importante pentru voi gândeşte-te ce lucruri nu aţi făcut împreună şi pune-le în aplicare într-o zi când nu aveţi ce să sărbătoriţi).
94. Dacă vă pregătiţi să vă duceţi la un eveniment special spune-i că o vei aştepta în maşină. Aşteapt-o în faţa casei cu un aparat foto pregătit. Când iese din casă acţionează ca un fotograf profesionist, fă-i poze din toate unghiurile, bombardeaz-o cu întrebări ca şi cum ea ar fi o faimoasă actriţă şi tu încerci să faci câteva poze pentru o revistă la care lucrezi.
95. Comandă o pizza şi cere să fie decupată în formă de inimă înainte să fie livrată acasă.
96. În timp ce stă la birou şi este ocupată du-te pe la spatele ei şi speri-o. Apoi masează-i umerii şi dă-i un sărut.
97. Laud-o de fiecare dată când sunteţi în public. Când vă întâlniţi cu prietenii şi ajungeţi să discutaţi despre mâncare de exemplu, spune-le că ea este cea mai bună bucătăreasă.
98. Când jumătatea ta începe să vorbească despre un subiect care nu îţi place în loc să vă certaţi sărut-o. Dacă nu schimbă subiectul sărut-o până uită despre ce vorbea.
99. Când sunteţi la o petrecere şi trebuie să vă abţineţi de la multe gesturi care ar trebui puse în aplicare numai în dormitor atingeţi usor urechea. Dacă ea va observa acest gest îşi va da seama că tocmai i-ai spus “Te iubesc”. Dacă ea îşi va atinge nasul înseamnă că a văzut mesajul tău şi că te iubeşte şi ea. Creaţi-vă propriile voastre metode de a vă spune că vă iubiţi când sunteţi în locuri publice fără ca ceilalţi să observe acest lucru.
100. Oferă-i o diplomă ca semn de recunoştinţă când face un lucru special pentru tine.

Idei Romantice 60-80

61. Când vine acasă întreab-o:
« Ştii ce ţi-ar sta bine pe tine ? »
După ce i-ai stârnit curiozitatea, spune-i:
« Eu »
Sărut-o, spune-i că ai glumit apoi condu-o repede în dormitor unde ai aşezat pe pat multe petale de flori şi o rochie elegantă. După ce se schimbă ieşiţi în oraş la un restaurant.
62. Dacă ştii să cânţi la un instrument muzical crează un cadru romantic unde să-i cânţi când va ajunge seara acasă. De la uşa de la intrare până la dormitor pune un covoraş roşu şi petale de flori. În dormitor: aprinde multe lumânări de toate mărimile, aranjează câteva baloane în formă de inimă, umple camera cu trandafiri roşii şi pregăteşte-i o masă romantică. Acum nu îţi mai rămâne decât să o întâmpini cu un cântec lent.
63. Crează un plic imens şi pune o felicitare mare înăuntru pe care ai scris o declaraţie de dragoste şi ai lipit o poză cu voi doi. În plic (după ce l-ai parfumat) introduci multe petale de flori. Plicul îl pui în dormitor şi când vine acasă jumatatea ta, spune-i că a primit o scrisoare.
64. Aşteapt-o acasă cu lumina stinsă, după ce ai făcut un culoar din lumânări de la uşa de la intrare până în bucătărie. Când vine acasă, serviţi o masă pregătită de tine, faceţi o baie împreună în timp ce ascultaţi melodiile voastre preferate şi mâncaţi ciocolată. După baie du-o în dormitor, oferă-i un ursuleţ de pluş şi împliniţi-vă fanteziile după ce îi faci un masaj.
65. Cumpără de la 1 Februarie până la Ziua Îndrăgostiţilor câte un cadou mic în fiecare zi. De Ziua Îndrăgostiţilor oferă-i un cadou special (o brăţară cu iniţialele numelor voastre inscripţionate) şi mergeţi la o cină romantică în oraş. Dacă bugetul e mic, poţi să creezi un puzzle. Decupezi o poză cu tine în 14 bucăţi (de mărimi şi forme diferite), îi oferi iubitei tale câte una pe zi şi pe spatele fiecăreia scrii « te iubesc ». În cea de-a 14 zi îi oferi ultima bucăţică din acest puzzle şi îi spui:
« Ghici cine te iubeşte cel mai mult din lume ? »
66. Dăruieşte-i cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor un trandafir şi un bileţel cu mesajul :
« Numai o femeie specială primeşte un trandafir înainte ... »
De Ziua Îndrăgostiţilor îi oferi un cadou şi un trandafir care are ataşat un bileţel pe care scrie:
« ... în timpul ... »
După Ziua Îndrăgostiţilor oferă-i iar un trandafir şi un bileţel pe care ai scris :
« ... şi după Ziua Îndrăgostiţilor »
67. Crează o inimă mare (din pânză roşie si
multă vată). După ce ai terminat, ataşează-i două mâini lungi făcute din acelaşi material. Aşează inima pe pat în dormitor cu braţele larg deschise şi ataşează şi un bilet cu mesajul :
« Atât de mult te iubesc »
Când vine acasă, spune-i că astăzi este o zi specială. Spune-i că îi vei oferi inima ta. Condu-o în dormitor şi arată-i surpriza.
68. Organizează o vânătoare de comori de Paşti. Prima dată îi oferi un ou Kinder cu o mapă înăuntru care indică unde este ascuns al doilea ou
(scoţi jucăria obişnuită dintr-un ou Kinder). Al doilea ou are un cadou şi o hartă care indică unde se află al treilea. Îi oferi mai multe cadouri (din categoriile: lenjerie intimă, produse cosmetice, parfumuri, un iepuraş din pluş care sforăie sau care dansează, etc). În ultimul ou îi pui un inel şi o declaraţie de dragoste.
69. De la începutul lunii Aprilie până de Paşti ascunde prin casă în fiecare zi, câte un ou Kinder şi spune-i să îl caute. Înlocuieşti jucăriile din fiecare ou Kinder cu un cupon.
70. De Paşti oferă-i un coş mare cu: fructe, dulciuri, lumânări, ulei pentru masaj, şampanie, flori, ciocolată, parfumul care îi place şi un iepuraş de pluş. Pune şi câteva ouă Kinder în care ai pus mesaje de dragoste.
71. Crează un poster mare albastru. Pe poster lipeşte inimi (hârtii colorate diferit şi decupate în formă de inimă) şi aranjează-le sub forma unui curcubeu (rogvaiv). Pe fiecare inimă scrii motivele pentru care o iubeşti. Îl înrămezi şi îl agăţi pe un perete. Acoperă-l cu o pânză roşie. Când vine acasă partenera ta, spune-i să dezveliţi opera de artă.
72. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distanţă invit-o în oraş trimiţându-i o invitaţie ca cele de la nunţi.
« Dragă …(numele ei)
Toată bucuria din lume mi-o poţi oferi fiind alături de mine la aniversarea a 100 de zile de când ne cunoaştem care va avea loc …(ziua), … (data :z,l,a), la cafeneaua unde am ieşit prima dată la ora … .
Dragostea, Respectul, Încrederea şi Intimitatea vor fi călăuzee noastre pe drumul acoperit cu petale de trandafiri pe care am pornit.
Cu Romantism,
Daniel »
(nu uita trandafirul acasă!)
73. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distanţă decupează 100 de pupici şi trimite-i într-un plic pe care ai scris:
« Aş fi vrut să fiu lângă tine dar pentru că acest lucru nu este posibil acum aş vrea ca tu măcar să îmi poţi săruta buzele. »
74. De fiecare dată când pleci de acasă oferă-i un sărut ca şi cum ar fi ultimul. Dacă nu este un sport atât de greu pentru tine, poţi să îi mai oferi un sărut de fiecare dată când ajungi acasă sau când îţi face o surpriză.
(de exemplu când îţi pregăteşte o cină romantică)
75. Înainte de a pleca la servici lasă-i prin casă câte un trandafir în locuri diferite şi scrie pe un bilet motivele pentru care merită acel trandafir.
76. Când vă plimbaţi prin oraş sau sunteţi într-o excursie şi aveţi aparatul foto la voi, roagă pe cineva să vă facă o poză. Alege un cadru romantic în spate şi în timp ce te prefaci că îi arăţi “fotografului” cum să vă încadreze stabileşte cu el să vă facă poza la semnul tău. În momentul când sunteţi gata sărută-ţi rapid partenera în timp ce sunteţi fotografiaţi.
77. Înainte de a pleca într-o excursie la munte, ascunde printre bagaje un CD-player portabil şi CD-urile cu melodiile voastre preferate. Când sunteţi singuri, departe de lume, într-o poieniţă, întreab-o dacă ar vrea să danseze. Scoate CD-player-ul, pune o cască la tine în ureche iar cealaltă la ea şi începeţi să dansaţi.
78. Dacă sunteţi la munte, faceţi un foc de tabără într-o noapte senină de vară. Îmbrăţişeaz-o în timp ce serviţi o şampanie lângă focul vostru de tabără şi spune-i o poveste.
79. Organizează o călătorie misterioasă la munte, la mare sau în străinătate. Destinaţia călătoriei voastre ţine-o secret până în ultimul moment.
80. Seara, la mare, mergeţi la un picnic pe plajă. Ia cu tine şi uleiul pentru masaj. După cina romantică ascunde un inel în nisip (când nu este atentă) şi apoi spune-i să căutaţi o comoară. Las-o pe ea să sape în locul unde ai pus inelul.

Idei Romantice 40-60

41. În timp ce stă la birou şi este ocupată, pune-ţi un cerşaf alb pe cap după ce ai făcut 2 găuri în dreptul ochilor şi ameninţ-o cu un pistol roz de jucărie (să nu o sperii prea tare şi să ţipe). Spune-i să ridice mâinile sus şi să meargă în bucătărie. Surpriza va fi o masă plină cu toate fructele şi dulciurile comestibile, o şampanie, etc. (toate aşezate în formă de inimă şi înconjurate de lumânări mici, aprinse)
42. Dacă ştii să pictezi crează-i un tablou după o poză de-a ei sau poţi să o întrebi dacă i-ar face plăcere să pozeze.
43. Cumpără o ciocolată mică. Despachetează uşor ambalajul şi pune un mesaj de dragoste înăuntru. Împacheteaz-o cum era la început şi lipeşte-o bine. În timp ce vă plimbaţi prin oraş cumpără una identică. Când vânzătoarea îţi dă restul, cu cealaltă mână schimbă ciocolata care ai cumpărat-o acum cu cea care are mesajul de dragoste înăuntru (care ai ţinut-o ascunsă în buzunar). Apoi nu îţi mai rămâne decât să i-o dai iubitei să o deschidă şi să găsească surpriza.
44. Dacă nu este o zi frumoasă afară pentru plimbări, cumpără câteva baloane şi jucaţi volei în casă.
45. Dacă este bolnavă ia-ţi o zi liberă de la servici şi stai cu ea acasă. Cumpără pastile, pregăteşte-i o supă, un ceai fierbinte, înveleşte-o cu o pătură şi ajut-o cu ce are nevoie.
46. Dacă nu este bolnavă spune-i şefului ei că doctorul familiei i-a recomandat astăzi să stea acasă în pat şi să-şi ia o zi liberă de la muncă. Începeţi cu un mic dejun, continuaţi cu o plimbare prin parc, mergeţi la cumpărături, serviţi o îngheţată sau o salată de fructe după prânz şi terminaţi cu o cină romantică seara. Aveţi grijă să nu vă întâlniţi cu şeful ei prin oraş.
47. Cumpără crema ei preferată, parfumul ei preferat, un gel de duş şi aranjează-le într-o cutie. Dăruieşte-i cutia după ce ai ataşat mesajul:
« Un tratament special pentru o persoană specială »
48. Într-o cutie, după ce introduci o sticlă cu ulei pentru masaj, o umpli cu foiţe colorate diferit şi o împachetezi. Îi oferi cutia după ce adaugi mesajul:
« Pentru o şedinţă de masaj erotic sună la : ..... (nr tău de telefon) »
49. Cumpăra-ţi două perne si face-ţi câte o gaură la fiecare pernă (pentru a ieşi penele în timpul luptei). Când crezi că este timpul potrivit începeţi o bătaie cu perne.
50. Povesteşte-i seara înainte de culcare despre cele mai frumoase amintiri petrecute împreună, despre ce îţi place cel mai mult la ea, care sunt gesturile care îţi plac cel mai mult la ea.
51. Seara, după cină stabileşte cu iubita ta ca în dimineaţa următoare să vă treziţi devreme să mergeţi într-un loc romantic de unde puteţi privi cum răsare soarele.
52. Dacă citeşte o carte, ia un creion când face o pauză şi subliniază câteva litere pe pagina care o citeşte astfel încât, dacă adună toate literele subliniate, să descopere un mesaj. De exemplu mai sus am subliniat ”te iubesc”. Acesta a fost un mesaj secret. Poţi să îi scrii o cerere în căsătorie sau orice altceva ce o va face fericită.
53. Seara, după o cină romantică jucaţi poker. Câştigătorul unei runde îl poate pune pe cel care pierde să-i spună cuvinte dulci sau să fie pedepsit.
54. Când vă plictisiţi jucaţi următorul joc. Pune-i o întrebare care începe cu ”Ce ai face dacă ...?”
După ce îţi răspunde, spune-i că este rândul ei să pună întrebări. De exemplu: « Ce ai face dacă m-ai prinde cu altă femeie în pat? » Acest gen de întrebări vă vor ajuta să vă cunoaşteţi mai bine.
55. Imprimă pe o cană o poză cu voi doi şi înainte de culcare roag-o frumos să îţi aducă o cană cu apă. (după ce ai lăsat cana undeva la vedere în bucătărie). Când va ajunge în bucătărie va descoperi surpriza ta. Dacă aveţi copii ar fi excelent să imprimi pe mai multe căni, poze cu copilul vostru. Poţi de asemenea să imprimi şi mesaje.
56. Noaptea, la o cină romantică întreab-o despre lucrurile pe care ar fi vrut să le facă dintotdeauna. Mai târziu scrie-le pe o listă să nu le uiţi şi încearcă să le îndeplineşti când ai ocazia. De exemplu, ea ar putea spune că îşi doreşte de mult să călărească. Află unde ar putea face acest lucru şi organizează-i o surpriză specială. Intră pe www.google.ro şi tastează: centre de călărie.
57. Într-o vineri, dacă aveţi copii, aranjează cu părinţii voştri să-i ţineţi la ei în weekend. De la uşa de la intrare până la dormitor pune multe petale de flori. În cameră pui două buchete mari cu flori la fiecare capăt al patului. O aştepţi să vină de la servici, stând întins pe pat, într-o poziţie seducătoare cu o cutie cu ciocolată. Spune-i că veţi fi singuri tot weekend-ul şi planificaţi cum o să-l petreceţi.
58. Pune mesajul următor la intrare.
« Ghici ce nu port pe mine şi unde mă găseşti ? »
Decupează mai multe tălpi din hârtie şi amplasează-le de la intrare până în baie. Lângă fiecare talpă laşi câte o piesă de lenjerie (mai întâi o şosetă, apoi cureaua, pantalonii, cravata, cămaşa) şi câte un bileţel de dragoste. În baie o aştepţi cu o şampanie, fructe, dulciuri, frişcă şi cu multe flori. Spune-i să se dezbrace şi spal-o din cap până-n picioare. Clăteşte-o bine după ce ai şamponat-o. Apoi şterge-o de apă, ia-o în braţe până în dormitor şi înveleşte-o într-un aşternut curat. La urmă o săruţi pe frunte.
59. Pregăteşte-i o baie cu lapte şi petale de trandafiri. Înregistrează acest eveniment cu o cameră video sau aparat foto. (merită măcar o dată în viaţă să-i faci o asemenea surpriză).
60. Învaţă să dansezi. Când vine acasă organizează-i un spectacol de striptease (spune-i mai întâi în glumă dacă are mulţi bani la ea).

Idei Romantice 20-40

21. Când este la servici trimite-i din oră în oră câte un mic cadou. La prima oră - un buchet cu flori. La a doua oră - baloane cu mesaje în ele. La a treia oră - prăjituri, etc.
22. Înainte să plece la servici ascunde-i prin
geantă sau prin buzunare mici cadouri şi notiţe de
dragoste pentru a le găsi mai târziu.

23. Scrie cu castane pe jos în faţa biroului unde lucrează « Te iubesc, ... » şi aşteapt-o cu un buchet cu flori când termină programul.
24. Dacă este la servici iubita ta, umple dormitorul vostru cu trandafiri, şampanie, lumânări, ciocolată, căpşuni, ulei pentru masaj. Când va veni acasă va găsi lângă uşa de la intrare (pe interior!) mesajul:
« Dacă vrei să-ţi mai vezi vreodată periuţa de dinţi şi rujul trebuie să vii în Camera Romantică să te întâlneşti cu mine. Este a treia uşă pe stânga de la intrare.
P.S. O noapte de dragoste este necesară pentru a-ţi putea recupera periuta şi rujul ! »
25. Sun-o când este la servici şi spune-i că vrei să-i transmiţi un mesaj important. Apoi cântă-i melodia lui Stevie Wonder « I Just Called To Say I Love You ».
26. Trimite-i flori la locul de muncă şi o carte de vizită cu mesajul:
« De la admiratorul tău secret ! »
Întâmpin-o când termină programul îmbrăcat cu un tricou pe care ai inscripţionat mesajul « admiratorul tău secret »

27. Când este plecată la servici sau la o prietenă înlocuieşte plăcuţa de pe uşa de la intrare « Nr 57. Fam: Daniel Marcu » cu ceva mai deosebit:
«Daniel şi iubita lui »
28. Trimite-i mesaje pe mobil când are o zi grea sau imediat după ce pleacă la servici. De exemplu:
« Vroiam doar să ştii că te iubesc »
29. Cumpără un buchet cu trandafiri naturali şi un trandafir artificial. Pune trandafirul artificial în mijlocul buchetului şi trimite-i buchetul la servici cu următorul mesaj :
« Te voi iubi până se va ofili şi ultimul trandafir »
30. Crează o cutie mare în formă de inimă şi lipeşte pe cutie un bilet cu mesajul:
« Inima mea este plină cu ...
După ce va deschide cutia va găsi mesajul:
... DRAGOSTE pentru tine ! »
În cutie pune dulciurile şi fructele ei preferate, inimioare, bileţele cu declaraţii de dragoste.
31. Dăruieşte-i într-o zi obişnuită o sticlă cu o notiţă parfumată înăuntru, după ce ai ars-o pe margini şi pe care ai scris o declaraţie de dragoste. Sticla o împachetezi într-o cutie specială din lemn.
32. Ascunde petale de trandafiri în cele mai neaşteptate locuri prin casă şi mesaje de genul:
«Pentru întreaga lume tu poţi fi o simplă persoană, dar pentru o simplă persoană tu poţi fi întreaga lume»
33. Desenează câteva imagini comice despre ea şi ascunde-le prin casă.

34. Într-o cutie de pastile originală goală pune bileţele pe care ai scris :
« Masaj »,
« Picnic »,
« Discotecă »
« Cină în oraş »,
« Baie cu spumă »,
« Plimbare cu barca»,
Pe spatele cutiei scrie:
« A se lua câte una pe zi.
Fabricat : cu dragoste de Daniel
Dacă apar manifestări plăcute adresează-te din nou specialistului. »
Dăruieşte-i cutia şi spune-i să respecte tratamentul.
35. Cumpără un trandafir într-o zi obişnuită alta decât cele în care trebuie să sărbătoriţi ceva anume (ziua ei de naştere, de nume, 1 şi 8 martie, de Paşti, Crăciun, Sf Nicolae, Sf Valentin, în săptămâna romantismului, ziua când v-aţi cunoscut, când v-aţi sărutat prima dată, când v-aţi căsătorit, etc.) şi spune-i că este un cadou de Ne-Ziua ei.
36. Cumpără un acvariu cu un peştişor auriu. Dăruieşte-i cadoul legat frumos cu o fundiţă şi ataşează un bileţel cu mesajul:
« Dintre toţi peştişorii din lume tu eşti pestişorul meu preferat. »
37. Dacă există vre-o zi din an când nu aveţi ce să sărbătoriţi faceţi mâncare împreună, dansaţi pe melodiile voastre preferate şi seara bucuraţi-vă de o fantezie care vă place la amândoi. De exemplu: profesoara şi elevul, doctoriţa şi pacietul, bibliotecara şi studentul, etc.
38. Ascunde inimioare prin casă şi spune-i că dacă le va găsi le poate folosi pentru cumpărături.
Oferă-i şi un meniu:
Masaj = 10 inimioare,
Cină pregătită de tine = 20 inimioare,
Baie cu spumă = 25 inimioare,
39. Împachetează mai multe cadouri mici într-o
cutie mare şi ţine-l în dreptul feţei să nu te vadă când vei bate la uşă. Sună, spune-i că eşti un curier şi că are de luat un pachet. Spune-i că trebuie să semneze şi oferă-i un pix. Când deschide uşa şi te întreabă unde trebuie să semneze spune-i:
« Chiar aici. Pe inima mea! »
Apoi oferă-i cadoul.
40. Crează-i o poreclă romantică. Porecla poate fi inspirată din copilăria ei sau orice altceva care are o semnificaţie plăcută pentru voi.

Idei Romantice 1-20

1. Oferă-i câte un cadou în fiecare zi din prima zi a lunii Decembrie până de Crăciun în funcţie de numărul zilei respective.
În prima zi îi oferi o ciocolată care îi place.
În a doua zi îi oferi doi papucei de casă în formă de căţei.
În a treia zi pregăteşte-i trei mese speciale ...
2. În fiecare zi din luna Decembrie ascunde
câte un bileţel de dragoste sub pernă.
3. Înainte de Crăciun închiriază o cameră la un hotel. În noaptea de Crăciun ia cadourile cu tine
(o lenjerie intimă, un parfum), umple camera cu trandafiri (culoarea trandafirilor o alegi în funcţie de preferinţele ei, nu uita acest mic amănunt). În baie pune lumânări parfumate (la fel, în funcţie de preferinţele ei) şi o sticlă cu şampanie la rece. Înainte de a o duce la hotel leag-o cu o eşarfă la ochi.
4. Cumpără un costum de moş Crăciun, aşează-te pe un scaun înalt, pune multe cadouri în jurul tău şi baloane. Când se trezeşte întreab-o dacă a fost o fetiţă cuminte înainte să îi dăruieşti cadourile.
5. Crează o cutie cu amintiri. Într-o cutie obişnuită pune-ţi în timpul anului toate biletele de tren, de la concerte, note de plată, invitaţii de la nunţi, poze, etc. De Crăciun după ce desfaceţi cadourile voastre, despachetaţi şi cutia cu amintiri şi încercaţi să vă aduceţi aminte de fiecare clipă plăcută petrecută împreună în acel an.
6. Înainte de Crăciun scrie bileţele de dragoste şi prinde-le în pomul de iarnă.
7. Crează 10 cutii în formă de inimă, de dimensiuni diferite astfel încât să încapă una într-alta. În cea mai mică introduci un inel, împachetezi elegant cutia în mai multe ambalaje şi o introduci într-o cutie mai mare în formă de inimă. Această cutie la rândul ei o împachetezi în mai multe ambalaje şi o introduci într-o cutie mai mare. Şi continui până ajungi la a 10-cea cutie. Dăruieşte-i cadoul de Sfântul Nicolae.
8. Fă-i din nou surpriza de Crăciun, numai că de aceasta dată în loc de inel introduci următorul mesaj în cea mai mică cutie:
« Doar nu ai crezut că am să-ţi fac aceeaşi surpriză de două ori, nu ? »
Spune-i REPEDE că ai glumit, scoate din buzunar o cutie şi spune-i că acesta este de fapt cadoul.
(un lănţişor şi o pereche de cercei care să se potrivească cu inelul)
9. Dacă nu sunteţi împreună sau nu aveţi ocazia să fiţi împreună de Crăciun, adună toate melodiile voastre preferate şi înregistrează-le pe un CD. Pe coperta CD-ului lipeşti poza jumătăţii tale. Împachetează CD-ul frumos într-un plic parfumat şi trimite-i-l din timp alături de un buchet cu flori.
10. Într-o cutie pune 30 de bileţele cu citate romantice sau glume despre voi doi şi oferă-i câte unul pe zi începând de Crăciun. În fiecare lună le înlocuieşti cu altele noi.
11. Adună 4 sticle goale mai deosebite, înainte de Revelion. Scrie pe o hârtie care au fost cele mai frumoase amintiri din anul acesta, ce cadouri, surprize, gesturi, ţi-au plăcut cel mai mult la ea în acest an şi pune-o în prima sticlă. Scrie pe o altă hârtie ce-ţi doreşti de la partenera ta în următorul an şi pune-o în a doua sticlă. Spune-i să facă şi ea acelaşi lucru şi faceţi schimb (ea va introduce notiţele ei în celelalte două sticle rămase). Sticlele cu amintirile din acest an le desfaceţi atunci pe loc şi citiţi mesajele. Cele cu «ce-ţi doreşti de la partener(-ă) în următorul an» le desfaceţi în anul următor.
12. Organizează o plimbare cu o sanie trasă de cai, iarna, la munte. Intră pe google şi vei găsi multe agenţii care oferă astfel de surprize.
13. Crează o cutie în formă de inimă căptuşită cu catifea şi înăuntru lipeşti o oglindă. Oferă-i cutia şi spune-i :
« Înăuntru vei vedea chipul celei mai frumoase femei din lume ! »
14. Scrie pe inimioare citate de dragoste şi punele pe jos de la intrare până la dormitorul vostru. În dormitor pune multe baloane şi petale de flori. Pe fiecare balon scrie-i « Te iubesc » într-o limbă străină. În câteva baloane poţi să pui câte o bomboană şi un indiciu unde poate găsi un cadou ascuns prin casă.(o cremă de faţă, o lenjerie intimă)
15. În prima zi de Crăciun oferă-i un cadou şi un bileţel pe care ai scris:
În prima zi de Crăciun iubitul meu mi-a dăruit un căţeluş.(2004)
În a doua zi :
În a doua zi de Crăciun iubitul meu mi-a dăruit un tablou cu noi doi.(2004)
În a treia zi :
În a treia zi de Crăciun iubitul meu mi-a dăruit un parfum.(2004)
Peste câţiva ani când o să citiţi bileţelele o să vă amintiţi cu plăcere de ocaziile când i-ai dăruit cadourile.
16. Dacă ninge şi locuieşti la casă pune câte un cadou seara (ciocolata ei preferată, un ursuleţ de pluş într-o cutie, ... ) în zăpadă şi înfinge un steguleţ lângă el. În total poţi să pui 12 cadouri. Dimineaţa când se trezeşte partenera ta va vedea în grădină 12 steguleţe înfipte în zăpadă (cadourile vor fi acoperite de zăpadă). Te prefaci că nu ştii nimic şi propune-i să le verificaţi.
17. Dacă locuiţi la casă, scrie-i:
« Bună dimineaţa, somnoroasa mea »
într-o seară pe zăpadă în gradină, în dreptul geamului. Alături faci o inimă mare din zăpadă. Dimineaţa trezeşte-o şi cheam-o lângă tine la geam, arată-i mesajul şi apoi provoac-o la o bătaie cu zăpadă. După ce aţi terminat încălziţi-vă lângă un şemineu cu o cană de vin fiert fiecare.
18. Dacă partenera ta are un animal pe care îl adoră, cumpără şi pentru el un cadou mic de Crăciun.
19. Când este la servici umple maşina ei cu baloane, flori, ursuleţi de pluş, o carte care îi place, o cutie cu ciocolată. Când vine acasă te prefaci că nu ştii nimic.
20. Dacă lucrează la un birou şi are acces la internet, când este la servici trimite-i felicitări electronice cu un mesaj de dragoste.