Idei Romantice 80-100

81. Când sunteţi la mare, plimbaţi-vă pe plajă noaptea când este lună plină şi discutaţi despre secretele voastre, despre lucruri pe care alţii nu le ştiu despre voi doi.
82. Când sunteţi la mare şi vă plimbaţi seara pe plajă, trasează o inimă mare pe nisip. Aşezaţi-vă în mijlocul inimii şi ţine-o în braţe în timp ce vă uitaţi cum apune soarele.
83. Cumpără un balon albastru şi unul roşu. Pe balonul albastru scrie cu o cariocă «Nu» şi, iar pe cel roşu scrie «Da» şi leagă-i un parfum scump. Acum întreab-o dacă vrea să ieşiţi în oraş şi spune-i să aleagă balonul care doreşte. Spune-i că va rămâne cu cadoul balonului respectiv.
84. Cumpără câteva baloane. Dacă te numeşti « Daniel » scrie pe 6 notiţe literele care alcătuiesc numele tău. În fiecare balon introduci câte o notiţă cu litera respectivă (d, a, n, i, e, l). După ce ai umflat toate baloanele leagă-le cu o panglică în formă de inimă. Pe un balon scrie cu o cariocă:
« Ghici cine vrea să te invite în oraş ? »
85. Dacă nu poţi fi cu partenera ta la o aniversare şi ai o cameră video înregistrează un videoclip în care îi spui cât de mult o iubeşti şi cât de specială este pentru tine. Trimite-i CD-ul cu videoclipul şi un buchet cu flori.
86. Dacă sunteţi împreună de 200 de zile, scrie 200 de bileţele de dragoste, parfumează-le şi pune-le prin diferite locuri prin casă.
87. Cumpără o cutie pentru cadouri. De ziua voastră aniversară, îi dăruieşti o floare în fiecare lună şi îi pui un mic cadou în cutie.
88. Află de la familia ei ce îşi dorea să aibă când era mică. Apoi cumpără obiectul respectiv şi dăruieşte-i-l cu ocazia zilei ei de naştere. De exemplu, poate îşi dorea o pernuţă roşie în formă de inimă, o carte, o păpuşă, un căţel, o pisică, etc.
89. De ziua voastră aniversară comandă un tort în formă de inimă, cu poza voastră deasupra.
90. Câteva gesturi romantice: oferă-i mâna când coboară din autobuz, deschide-i portiera când urcă în maşină, deschide-i uşa când intri la un restaurant, sun-o când întârzii, cere-i părerea când vrei să îţi cumperi ceva nou, îmbracă-te decent în casă când serviţi o cină romantică. (măcar atunci!)
91. Dacă faci tu primul baie lasă-i un mesaj pe oglinda aburită ca să-l vadă când va folosi ea baia.
92. Serveşte-i un mic dejun la pat. Încearcă să o serveşti cu fructe, ouă în formă de inimă, suc de fructe, pâine prajită, etc.
93. Adună 12 poze cu voi doi şi crează un calendar. Notează cu roşu toate zilele în care sărbătoriţi ceva anume. De exemplu:
- ziua când v-aţi cunoscut,
- prima întâlnire în oraş,
- prima dată când v-aţi sărutat,
- prima dată când aţi mers la film,
- prima dată când i-ai spus că o iubeşti,
- prima dată când aţi făcut baie împreună, etc.
Împachetează-l frumos şi dăruieşte-l cadou.
(dacă nu este tot calendarul roşu cu date importante pentru voi gândeşte-te ce lucruri nu aţi făcut împreună şi pune-le în aplicare într-o zi când nu aveţi ce să sărbătoriţi).
94. Dacă vă pregătiţi să vă duceţi la un eveniment special spune-i că o vei aştepta în maşină. Aşteapt-o în faţa casei cu un aparat foto pregătit. Când iese din casă acţionează ca un fotograf profesionist, fă-i poze din toate unghiurile, bombardeaz-o cu întrebări ca şi cum ea ar fi o faimoasă actriţă şi tu încerci să faci câteva poze pentru o revistă la care lucrezi.
95. Comandă o pizza şi cere să fie decupată în formă de inimă înainte să fie livrată acasă.
96. În timp ce stă la birou şi este ocupată du-te pe la spatele ei şi speri-o. Apoi masează-i umerii şi dă-i un sărut.
97. Laud-o de fiecare dată când sunteţi în public. Când vă întâlniţi cu prietenii şi ajungeţi să discutaţi despre mâncare de exemplu, spune-le că ea este cea mai bună bucătăreasă.
98. Când jumătatea ta începe să vorbească despre un subiect care nu îţi place în loc să vă certaţi sărut-o. Dacă nu schimbă subiectul sărut-o până uită despre ce vorbea.
99. Când sunteţi la o petrecere şi trebuie să vă abţineţi de la multe gesturi care ar trebui puse în aplicare numai în dormitor atingeţi usor urechea. Dacă ea va observa acest gest îşi va da seama că tocmai i-ai spus “Te iubesc”. Dacă ea îşi va atinge nasul înseamnă că a văzut mesajul tău şi că te iubeşte şi ea. Creaţi-vă propriile voastre metode de a vă spune că vă iubiţi când sunteţi în locuri publice fără ca ceilalţi să observe acest lucru.
100. Oferă-i o diplomă ca semn de recunoştinţă când face un lucru special pentru tine.

0 comments:

Post a Comment