Idei Romantice 120-140

21. Învaţă un sonnet de Shakespeare şi recită-l când sunteţi într-un loc romantic, de exemplu la grădina botanică. Uită-te în ochii ei, zâmbeşte-i şi strânge-o în braţe în timp ce îi spui declaraţia.

22. Faceţi o plimbare cu bicicletele iar la capătul drumului aşezaţi-vă pe o pătură şi serviţi ceva de mâncare.

23. Într-o zi călduroasă de vară cumpără două pistoale cu apă şi mergeţi la plajă. Dă-i un pistol şi ei şi apoi începeţi războiul.

24. Desenează un copac, un soare zâmbăreţ, un curcubeu (roşu, orange, galben, verde, albastru, indigo, violet), flori şi o bancă. Pe bancă desenează un copil zâmbăreţ care ţine de mână 2 oameni, cu numele voastre deasupra. Decupează desenul în formă de inimă, pune-l într-un plic parfumat şi trimite-i-l la servici când are o zi grea.

25. Invit-o la o cină în oraş când tu eşti la servici şi ea acasă, trimiţându-i un plic negru cu un CD înăuntru. Pe CD înregistrează sound track-ul filmului -Misiune imposibilă- apoi înregistrează-te pe tine spunând:
« Misiunea ta, dacă o accepţi, este să ajungi la restaurantul …, adresa …, până la ora …. . Acolo te vei întâlni cu un bărbat atrăgător îmbrăcat cu … (cu ce ai să fii tu îmbrăcat atunci) care o să ţină în mână un trandafir roşu. Viitorul lumii va fi de atunci înainte în mâinile voastre. Acest CD se va auto distruge în 3 secunde »
Apoi înregistrează 10 bip-uri de la un ceas şi pe tine spunând:
« Îţi vine să crezi … au trecut deja 10 secunde … »

26. Cumpără 21 de trandafiri roşii. Stabileşte să vă întâlniţi într-un anumit loc într-un mall înainte de a merge la o cină romantică. Du-te la locul întâlnirii cu câteva minute înainte şi caută 10 persoane disponibile să te ajute să-i face-ţi următoarea surpriză. Ascunde-te după un colţ iar când ea ajunge la locul stabilit trimite câte o persoană la un anumit interval de timp, cu un trandafir, să-i ureze:
« Felicitări, Monica »
După ce a primit cei 10 trandafiri e momentul să îţi faci apariţia cu ceilalţi 11, să îi faci o declaraţie de dragoste şi să o ceri în căsătorie.

27. Cumpăra-ţi un pom şi plantaţi-l într-un loc special. În fiecare an la aniversare, serviţi câte un pahar de şampanie lângă pomul vostru şi vorbiţi despre cât de mult a crescut pomul şi iubirea dintre voi. Nu uitaţi să pregătiţi tortul şi lumânările.

28. Organizează o mică călătorie cu balonul. Înainte să vă urcaţi în balon sărbătoriţi evenimentul cu o şampanie.

29. Dacă aţi planificat să vă duceţi la o cină romantică propune-i partenerei tale o mică aventură. Pune alarma la ceas să sune peste 20 minute. Apoi, spune-i să aleagă un număr între 1 şi 10. Să spunem că a ales 5. Dă-i o monedă şi spune-i că la fiecare a 5-a intersecţie trebuie să învârtă moneda. Dacă cade marca faceţi la stânga, dacă cade banul faceţi la dreapta. Faceţi astfel la fiecare a 5–a intersecţie. După ce s-au epuizat cele 20 de minute căutaţi cel mai apropiat restaurant unde puteţi servi o cină romantică.

30. Crează o revistă specială pentru partenera ta. Mai întâi adună toate fotografiile cu ea şi o revistă. Prezintă aceste poze şi revista la o agenţie care se ocupă cu designul revistelor, grafică, etc. , spune-le să-ţi scaneze pozele şi să creeze o revistă cu pozele ei şi o poveste în genul:
« Topul celor mai frumoase 30 de femei din lume »
După ce ţi-au făcut revista, cere-i ajutorul unui vânzător de la chioşcul de ziare şi reviste să te ajute să-i faceţi următoarea surpriză. Întreabă-l dacă poate să-ţi pună revista în vitrină pentru câteva minute. Stabileşte cu partenera ta să vă întâlniţi în faţa chioşcului de reviste înainte de a merge la cină. Când ajunge la locul stabilit spune-i că vrei să te uiţi la ce ziare si reviste au mai apărut şi las-o pe ea să descopere surpriza.

31. Numeşte o stea după numele ei. Sunt firme care pentru o anumită sumă de bani cuprinsă între 40 şi 100 dolari îţi vor da voie să numeşti o stea şi îţi vor trimite documentaţiile prin care poţi să recunoşti steaua numită de tine.

32. Crează cupoane romantice cu care poate să căştige diverse premii în schimbul lor dacă le găseşte. De exemplu:
« Un masaj de la A la Z.
Prezintă-mi acest cupon pentru aţi ridica premiul. Valabil până la: 30:12:2230 »
Foloseşte o dată cât mai îndepărtată pentru a sugera că vei rămâne mult timp cu ea împreună. Ascunde aceste cupoane prin casă.

33. Împarte mâncarea cu partenera ta. Când sunteţi la masă, ia o bucăţică de mâncare şi dă-i să guste spunându-i că trebuie neaparat să încerce.

34. De fiecare dată când mâncaţi împreună o ciocolată de exemplu, lasă-i ei ultima bucaţică. Dacă îi laşi ei ultima bucăţică înseamnă că o iubeşti şi că acorzi atenţie acestui mic detaliu.

35. Seara, când vă relaxaţi după o cină romantică, ia două coli A4, câteva creioane şi desenează 2 globuri de cristal, câte unul pe fiecare foaie. Spune-i partenerei tale să se uite la cristalul ei şi să deseneze cum vede ea viitorul peste cinci ani. Fă şi tu acelaşi lucru şi după ce terminaţi de desenat discutaţi despre fiecare desen în parte.

36. Cu o zi înainte de ziua ei de naştere cumpără câteva baloane, confetii, flori şi ascunde-le într-un loc sigur. După ce adoarme, înainte de a umfla baloanele, pune în fiecare balon câte un mesaj şi confetii. La urmă aranjezi frumos baloanele şi florile în jurul patului. Dimineaţa când se trezeşte va avea parte de o adevărată surpriză.

37. Dacă vă plimbaţi prin apropierea unui parc pentru copii dă-o în leagăne câteva ture. De multe ori acest lucru îi va aduce aminte de clipele frumoase din copilăria ei.

38. Imediat după ce pleacă la servici trimite-i un SMS:
« Deja mi-e dor de tine »

39. Dacă partenera ta are părul lung, fă-ţi timp după un duş sau înainte de culcare şi piaptăn-o uşor cu un pieptene cu dinţii rari. Nu te grăbi.

40. Dacă ai o piscină, crează o atmosferă romantică amplasând în jurul piscinei lumânări de culoare roşie iar pe suprafaţa apei aruncă petale de flori. Înainte de a intra în piscină pune un CD cu Julio Iglesias, pregăteşte o şampanie, ciocolată, căpsuni şi frişcă.

0 comments:

Post a Comment