Idei Romantice 60-80

61. Când vine acasă întreab-o:
« Ştii ce ţi-ar sta bine pe tine ? »
După ce i-ai stârnit curiozitatea, spune-i:
« Eu »
Sărut-o, spune-i că ai glumit apoi condu-o repede în dormitor unde ai aşezat pe pat multe petale de flori şi o rochie elegantă. După ce se schimbă ieşiţi în oraş la un restaurant.
62. Dacă ştii să cânţi la un instrument muzical crează un cadru romantic unde să-i cânţi când va ajunge seara acasă. De la uşa de la intrare până la dormitor pune un covoraş roşu şi petale de flori. În dormitor: aprinde multe lumânări de toate mărimile, aranjează câteva baloane în formă de inimă, umple camera cu trandafiri roşii şi pregăteşte-i o masă romantică. Acum nu îţi mai rămâne decât să o întâmpini cu un cântec lent.
63. Crează un plic imens şi pune o felicitare mare înăuntru pe care ai scris o declaraţie de dragoste şi ai lipit o poză cu voi doi. În plic (după ce l-ai parfumat) introduci multe petale de flori. Plicul îl pui în dormitor şi când vine acasă jumatatea ta, spune-i că a primit o scrisoare.
64. Aşteapt-o acasă cu lumina stinsă, după ce ai făcut un culoar din lumânări de la uşa de la intrare până în bucătărie. Când vine acasă, serviţi o masă pregătită de tine, faceţi o baie împreună în timp ce ascultaţi melodiile voastre preferate şi mâncaţi ciocolată. După baie du-o în dormitor, oferă-i un ursuleţ de pluş şi împliniţi-vă fanteziile după ce îi faci un masaj.
65. Cumpără de la 1 Februarie până la Ziua Îndrăgostiţilor câte un cadou mic în fiecare zi. De Ziua Îndrăgostiţilor oferă-i un cadou special (o brăţară cu iniţialele numelor voastre inscripţionate) şi mergeţi la o cină romantică în oraş. Dacă bugetul e mic, poţi să creezi un puzzle. Decupezi o poză cu tine în 14 bucăţi (de mărimi şi forme diferite), îi oferi iubitei tale câte una pe zi şi pe spatele fiecăreia scrii « te iubesc ». În cea de-a 14 zi îi oferi ultima bucăţică din acest puzzle şi îi spui:
« Ghici cine te iubeşte cel mai mult din lume ? »
66. Dăruieşte-i cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor un trandafir şi un bileţel cu mesajul :
« Numai o femeie specială primeşte un trandafir înainte ... »
De Ziua Îndrăgostiţilor îi oferi un cadou şi un trandafir care are ataşat un bileţel pe care scrie:
« ... în timpul ... »
După Ziua Îndrăgostiţilor oferă-i iar un trandafir şi un bileţel pe care ai scris :
« ... şi după Ziua Îndrăgostiţilor »
67. Crează o inimă mare (din pânză roşie si
multă vată). După ce ai terminat, ataşează-i două mâini lungi făcute din acelaşi material. Aşează inima pe pat în dormitor cu braţele larg deschise şi ataşează şi un bilet cu mesajul :
« Atât de mult te iubesc »
Când vine acasă, spune-i că astăzi este o zi specială. Spune-i că îi vei oferi inima ta. Condu-o în dormitor şi arată-i surpriza.
68. Organizează o vânătoare de comori de Paşti. Prima dată îi oferi un ou Kinder cu o mapă înăuntru care indică unde este ascuns al doilea ou
(scoţi jucăria obişnuită dintr-un ou Kinder). Al doilea ou are un cadou şi o hartă care indică unde se află al treilea. Îi oferi mai multe cadouri (din categoriile: lenjerie intimă, produse cosmetice, parfumuri, un iepuraş din pluş care sforăie sau care dansează, etc). În ultimul ou îi pui un inel şi o declaraţie de dragoste.
69. De la începutul lunii Aprilie până de Paşti ascunde prin casă în fiecare zi, câte un ou Kinder şi spune-i să îl caute. Înlocuieşti jucăriile din fiecare ou Kinder cu un cupon.
70. De Paşti oferă-i un coş mare cu: fructe, dulciuri, lumânări, ulei pentru masaj, şampanie, flori, ciocolată, parfumul care îi place şi un iepuraş de pluş. Pune şi câteva ouă Kinder în care ai pus mesaje de dragoste.
71. Crează un poster mare albastru. Pe poster lipeşte inimi (hârtii colorate diferit şi decupate în formă de inimă) şi aranjează-le sub forma unui curcubeu (rogvaiv). Pe fiecare inimă scrii motivele pentru care o iubeşti. Îl înrămezi şi îl agăţi pe un perete. Acoperă-l cu o pânză roşie. Când vine acasă partenera ta, spune-i să dezveliţi opera de artă.
72. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distanţă invit-o în oraş trimiţându-i o invitaţie ca cele de la nunţi.
« Dragă …(numele ei)
Toată bucuria din lume mi-o poţi oferi fiind alături de mine la aniversarea a 100 de zile de când ne cunoaştem care va avea loc …(ziua), … (data :z,l,a), la cafeneaua unde am ieşit prima dată la ora … .
Dragostea, Respectul, Încrederea şi Intimitatea vor fi călăuzee noastre pe drumul acoperit cu petale de trandafiri pe care am pornit.
Cu Romantism,
Daniel »
(nu uita trandafirul acasă!)
73. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distanţă decupează 100 de pupici şi trimite-i într-un plic pe care ai scris:
« Aş fi vrut să fiu lângă tine dar pentru că acest lucru nu este posibil acum aş vrea ca tu măcar să îmi poţi săruta buzele. »
74. De fiecare dată când pleci de acasă oferă-i un sărut ca şi cum ar fi ultimul. Dacă nu este un sport atât de greu pentru tine, poţi să îi mai oferi un sărut de fiecare dată când ajungi acasă sau când îţi face o surpriză.
(de exemplu când îţi pregăteşte o cină romantică)
75. Înainte de a pleca la servici lasă-i prin casă câte un trandafir în locuri diferite şi scrie pe un bilet motivele pentru care merită acel trandafir.
76. Când vă plimbaţi prin oraş sau sunteţi într-o excursie şi aveţi aparatul foto la voi, roagă pe cineva să vă facă o poză. Alege un cadru romantic în spate şi în timp ce te prefaci că îi arăţi “fotografului” cum să vă încadreze stabileşte cu el să vă facă poza la semnul tău. În momentul când sunteţi gata sărută-ţi rapid partenera în timp ce sunteţi fotografiaţi.
77. Înainte de a pleca într-o excursie la munte, ascunde printre bagaje un CD-player portabil şi CD-urile cu melodiile voastre preferate. Când sunteţi singuri, departe de lume, într-o poieniţă, întreab-o dacă ar vrea să danseze. Scoate CD-player-ul, pune o cască la tine în ureche iar cealaltă la ea şi începeţi să dansaţi.
78. Dacă sunteţi la munte, faceţi un foc de tabără într-o noapte senină de vară. Îmbrăţişeaz-o în timp ce serviţi o şampanie lângă focul vostru de tabără şi spune-i o poveste.
79. Organizează o călătorie misterioasă la munte, la mare sau în străinătate. Destinaţia călătoriei voastre ţine-o secret până în ultimul moment.
80. Seara, la mare, mergeţi la un picnic pe plajă. Ia cu tine şi uleiul pentru masaj. După cina romantică ascunde un inel în nisip (când nu este atentă) şi apoi spune-i să căutaţi o comoară. Las-o pe ea să sape în locul unde ai pus inelul.

0 comments:

Post a Comment