Idei Romantice 100-120

1. Dacă sunteţi la începutul relaţiei şi aveţi nevoie de o cale pentru a putea să vă cunoaşteti mai bine şi între timp să vă distraţi, puteţi să jucaţi poker. Câştigătorul unei runde îi poate pune întrebări despre viaţa personală a celuilalt şi poate primi deasemenea un sărut special.

2. Când vă plictisiţi de aceleaşi lucruri pe care le faceţi în fiecare zi, iesiţi la un picnic în pădure, cu mai mulţi prieteni şi jucaţi-vă de-a v-aţi ascunselea. Poate părea un joc copilăresc dar nu uita că trebuie să te bucuri de viaţă şi să zâmbeşti. De fiecare dată când te va descoperi oferă-i un sărut, o îmbrăţişare şi o floare. Găseşti destule flori în pădure până te va descoperi.

3. Când sunteţi la o cină romantică pune-i întrebări despre primul lucru care i-a plăcut la tine, care a fost primul ei gând despre tine, etc. Aduceţi-vă aminte despre ce lucruri v-au atras atenţia prima dată unul la celălalt, care au fost primele gânduri despre celălalt şi alte momente memorabile. Este o metodă foarte bună pentru a reaprinde flacăra dacă sunteţi împreună de ceva timp.

4. Crează cartonaşe roşii şi oferă-i câte 5 cartonaşe pe lună.
Pe primul cartonaş scrii:
1.”Dacă mă prinzi vreodată supărat pe tine şi îmi oferi acest cartonaş, îţi voi oferi un sărut unde îţi place ţie şi am să te iert pe loc.”
Pe al doilea:
2.”Dacă am uitat de o zi importantă pentru noi doi şi îmi oferi acest cartonaş, voi fi sclavul tău timp de 24 de ore.”
Pe al treilea:
3.”Când vin vreodată beat acasă, dacă îmi vei oferi acest cupon voi ieşi cu toate covoarele din casă la bătut şi promit că nu voi mai veni beat acasă niciodată. (până data viitoare)”
… … …
Tine de cuvânt când vei fi sancţionat.

5. Dimineaţa înainte de a se trezi ea, pune-i un trandafir lângă pernă şi o notiţă:
”Îmi place la nebunie să te văd dimineaţa cum te îmbraci, cum îmi aduci ceafeaua, cum te chinui să te machiezi, în timp ce eu mă prefac că dorm”.
După ce ai pus notiţa şi trandafirul pe pernă, te prefaci că
dormi în continuare. Când se trezeste, te prefaci că nu ştii ce se întamplă şi o întrebi serios ce a visat de este aşa fericită.

6. Înainte să pleci într-o călătorie spune-i că îţi faci griji pentru ea şi că ai angajat un bodyguard pentru ea să o apere. Apoi oferă-i apoi un ursuleţ de pluş parfumat.

7. Într-o zi obişnuită scrie o declaraţie în formă de inimioară şi las-o pe pernă să o găsească când se va trezi.

Dragă Monica
Dragostea este cel mai bine
definită atunci când sunt lângă
tine. Pupăciosul tău te
iubeşte.

8. Oferă-i un spectacol de striptease. Cumpără mai întâi 3 trandafiri. După ce te dezbraci şi îi oferi spectacolul spune-i să se ridice dacă a stat pe scaun până atunci, să stea cu spatele la tine şi cu picioarele puţin depărtate. Acum oferă-i un trandafir prin partea dreaptă, următorul prin partea stangă şi ultimul … ai ghicit … printre picioare.

9. Înregistraţi-vă pe o casetă video. Începeţi, cu voi doi stând pe o băncuţă intr-un parc cu un trandafir în mână, spunând:
« Astăzi este 15:4:2002, este primavară, vremea este frumoasă şi noi ne-am hotărât să facem acest mic videoclip pentru a ne aduce aminte la bătrâneţe despre cât de mult ne iubim acum. »
Apoi poţi să începi să spui despre cât de mult o iubeşti şi motivele pentru care o iubeşti. După ce termină şi ea acelaşi lucru de făcut împachetaţi frumos caseta şi la nunta voastră de argint puteţi să o despachetaţi şi să o vizionaţi cu plăcere.

10. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distantă, stabileşte cu partenera ta să vorbiţi pe messenger la o anumită oră. Pune un prieten apropiat să intre cu nick-ul tău la ora respectivă când ar trebui să vorbeşti tu cu ea pe messenger şi să o ţină de vorbă. Între timp, tu îi faci o vizită neanunţată. Când ajungi la uşa ei acasă, sună-l pe prietenul tău şi spune-i să-i scrie partenerei tale ceva de genul:
« Mi-e tare dor de tine şi aş fi vrut să fiu acolo la tine, să bat la uşa ta şi după ce îmi raspunzi să te îmbrătişez. »
După ce prietenul tău i-a trimis mesajul, bate la uşa ei.

11. Dacă eşti implicat într-o relaţie de la distanţă, spune-i ca eşti foarte ocupat şi nu poţi veni la un anumit eveniment, la ziua ei de naştere de exemplu. Stabileşte cu unul din membrii familiei în secret că vei veni de ziua ei şi planificaţi când este momentul cel mai bun să te duci când nu este ea acasă. Umple-i dormitorul cu flori, un tort, multe baloane şi confetii. Când ea ajunge acasă ascunde-te într-un alt dormitor şi spune-le celorlalţi membri ai familiei să se comporte normal şi să nu trezească suspiciuni. După ce intră în dormitor şi descoperă surpriza poţi să apari cu un trandafir şi să-i spui : « Mai lipseau din camera aceasta doi trandafiri : unul e la mine în mână şi unul am sa îl sărut acum. » După ce i-ai spus sărut-o calm, nu te grăbi.

12. Seara la o cină vorbiţi despre locurile ei preferate unde ar dori să călătorească. A doua zi închiriază o maşină sport decapotabilă dupa ce i-ai cumpărat partenerei tale o pereche de ochelari de soare şi o eşarfă albă. Adună câteva haine de-ale ei şi punele în portbagaj. I-a un CD cu Chris Rea şi porniţi la drum. Destinaţia: la mare sau la munte, unde vă place la amândoi mai mult. Între timp vorbeşte şi cu şeful ei, spune-i ca soţia ta este bolnavă şi … va trebui internată câteva zile.

13. Cumpără un pachet cu steluţe fosforescente şi lipeşte-le pe tavan în dreptul patului formând mesajul «Te iubesc» şi o inimă mare. Seara după ce vă băgaţi în pat şi stingi lumina, va descoperi mesajul tău.

14. Când sunteţi în vacanţă la ţară caută o colină unde te poţi întinde cu partenera ta să jucaţi un joc. De exemplu, să căutaţi diverse forme ale norilor asemănătoare cu forma unor obiecte. Cel care observă mai multe forme va câştiga un premiu pus în joc.

15. Construieşte un site care să conţină un poem, poze cu trandafiri şi poza iubitei. Când navighează pe internet, spune-i să verifice pe www.google.ro dacă există vre-un site cu numele ei şi las-o pe ea să-l descopere. Numele site-ului poate să fie identic cu numele partenerei.

16. Dacă partenera ta trebuie să muncească până noaptea târziu, împachetează într-o cutie, toate lucrurile ei preferate (un ursuleţ de pluş, o ciocolată, o prăjitură) şi înveleşte cutia în hârtie albă. Desenează o cruce roşie pe cutie şi scrie:
« Pachetul Georgetei de supravieţuire peste această noapte grea. »
Spune-i să deschidă pachetul când are nevoie de o pauză.

17. Cumpără 11 trandafiri naturali şi unul artificial, toţi de aceeaşi culoare. Pune trandafirul artificial în mijlocul buchetului şi ataşează o notiţă cu mesajul:
« Te voi iubi până se va ofili şi ultimul trandafir. »

18. Adună toate pozele pe care le aveţi din călătoriile pe care le-aţi făcut şi de la evenimentele la care aţi participat şi crează un videoclip. Salvează-l pe un CD şi dăruieşte-l de ziua voastră aniversară. Pe coperta CD-ului imprimi o poză cu voi doi în timp ce vă sărutaţi.

19. Cumpără o lădiţă elegantă din lemn şi lipeşte pe interiorul capacului o plăcuţă, placată cu aur pe care ai inscripţionat:
« Cheia către inima mea. »
Cumpără acum o cheie veche cu un design elegant şi pune-o în cutie. Împachetează cutia.
Crează acum o « Harta Comorii » ca în poza de mai jos pe care scrii locurile unde ai lăsat diverse mesaje sau cadouri ce duc spre comoara.



20. Dacă locuieşti la casă, într-o noapte călduroasă şi senină de vară organizează un picnic în curtea din spatele casei. Ia cu tine snaks-suri, ciocolată, fragi şi şampanie. Aşezaţi-vă pe o pătură şi începe-ţi să vă uitaţi la stele împreună, căutaţi Ursa mare, Ursa mică, vă alegeţi câte o stea şi vă pune-ţi o dorinţă.

0 comments:

Post a Comment