Idei Romantice 140-160

41. Fă o poză cu o mână de-a ta, pune-o într-un plic şi trimite-i-o la servici împreună cu mesajul:
« Vrei să ne ţinem de mână? »

42. Duceţi-vă la un festival de muzică, de vin, la grădina zoologică, la grădina botanică, la expoziţii, la circ de fiecare dată când aveţi ocazia.

43. Când ieşiţi în oraş la o cină, leag-o la ochi cu o panglică neagră până la o destinaţie specială. Acolo, când deschide ochii, surpriza trebuie să-i provoace un impact. O astfel de destinaţie specială poate fi de exemplu o cină romantică la bordul unui vas vechi sau pe o un vârf de munte.

44. Dacă aveţi calculator, scanează o poză cu voi doi şi apoi pune-o pe background.

45. Scrie mesaje pe geamul de la maşină când este aburit.

46. Dacă ai înclinaţii muzicale, compune-i un cântec pe care îl vei numi:
« Cântecul Simonei »
şi salvează-l pe un CD. I-a o poză de-a ei şi crează o copertă pentru CD. Împachetează CD-ul şi dăruieşte-i-l de ziua ei.

47. Închiriază un film romantic, cumpără popcorn, şampanie, ciocolată şi uitaţi-vă seara la filmul vostru special.

48. Chiar dacă te duci iarna până în faţa scării să cumperi pâine şi lapte comportă-te ca şi cum ai fi trecut printr-o mare aventură. Spune-i că nu credeai că mai ajungi, că era să te înzepezeşti şi să mori îngheţat afară în timp ce fulgii te îngroapau în zăpadă. Dar că ai reuşit, în sfârşit să ajungi cu bine. La urmă îmbrăţişeaz-o şi sărut-o în timp ce îi pui cubuleţe de gheaţă pe spinare.

49. Cumpără un zmeu şi caută un loc mai puţin aglomerat unde puteţi să vă jucaţi cu el.

50. Cumpară o carte de care sunteţi interesaţi amândoi. Seara, înainte să vă culcaţi, aşezaţi-vă confortabil în pat şi citiţi cu rândul câte o pagină, cu voce tare, până terminaţi un capitol.

51. Dacă partenera ta face baie, pune un prosop pe un calorifer, ca să fie cald atunci când va ieşi şi o vei şterge.

52. În timp ce sunteţi într-o excursie la munte când vă plimbaţi, ia o piatră netedă de pe jos şi păstreaz-o. Dacă te întreabă ce ai să faci cu ea, spune-i că o vei păstra ca amintire. Mai târziu scrie mesajul:
« Te iubesc! »
pe piatră cu ajutorul unui gravor şi dăruieşte-i-o împachetată elegant cu ocazia unei aniversări.

53. Invit-o la o plimbare. Ia cu tine o geantă cu: o patură, căpşuni, kiwi, banane, caviar, biscuiţi, sandwich-uri, şnitele, snacks-uri, o sticlă cu şampanie şi două pahare. Dacă te întreabă ce ai în geantă, spune-i că ai o geacă şi puţină mâncare. Când găseşti un loc romantic propune-i să vă opriţi şi să mâncaţi. Scoate pe rând tot ce ai în geantă lăsând şampania şi paharele la urmă.

54. Într-o zi obişnuită, de exemplu dacă sunteţi la mare adună mai multe scoici şi pune mesaje de dragoste în ele. Într-una pui un inel şi mesajul:
« Dintre toate perlele din lume, tu eşti perla mea preferată. »

55. Pune petale de trandafiri în spatele apărătorii de soare din dreptul pasagerului de lângă sofer şi o notiţă:
« Te iubesc! »
Când mergeţi la o cină romantică cu maşina, spune-i că are ceva pe obraz. Ea va întoarce apărătoarea pentru a folosi oglinda din spatele acesteia şi va fi acoperită cu petale.

56. Înainte de a sărbători ziua când v-aţi cunoscut gravează pe două pahare de şampanie numele voastre şi data când v-aţi cunoscut:
« Marcel şi Mărioara
26:10:2002 »
Când sunteţi la restaurantul unde aţi făcut rezervarea pentru cina romantică cere-i ospătarului să vă aducă alte pahare, mai speciale (-- cele gravate cu numele voastre) pentru a sărbători acest eveniment. Înainte să mergeţi la cină trebuie să aranjezi singur surpriza cu ospătarul respectiv.

57. Când plouă ieşiţi la o plimbare. Uită de umbrelă sau de geacele de ploaie. Fugiţi pe străzi ţinându-vă de mână, săriţi prin bălţi şi udaţi-vă până la piele. Ia-o în braţe şi dă-i un sărut lung în timp ce picăturile vă udă din cap până-n picioare. Tine-o strâns în braţe şi gustă picăturile de pe chipul ei. Când ajungeţi acasă faceţi un duş fierbinte şi apoi încălziţi-vă în faţa unui şemineu, cu câte o cană de vin roşu fiecare.

58. Scrie-i o scrisoare de genul:
« O zi din viaţa lui Georgică »
În scrisoare îi spui cât de mult te gândeşti la ea pe parcursul zilei. De exemplu:
« 6 am: De abia mă trezesc şi am început să mă gândesc la tine. Aş fi vrut să fii aici lângă mine şi să te strâng în braţe. Ar fi bine să plec la servici, să nu întârzii.
7 am: Sunt în drum spre servici. Este plictisitor.
Toţi arată de parcă ar fi pe jumătate morţi. Mi-e dor de ochii tăi.
8 am: Îmi organizez programul pentru toată ziua. Va fi o zi grea, fără tine.
9 am: Sunt în mijlocul unei şedinţe plictisitoare şi mă gândesc numai la un singur lucru. La buzele tale dulci.
……………………………………..
10 pm: Mulţumesc lui Dumnezeu că am trecut peste această zi grea. Număr acum zilele care ne-au mai rămas până când ne vom reîntâlni. »
Trimite-i scrisoarea după ce ai dat-o cu parfum şi ai pus câteva petale de trandafiri în plic.

59. Scrie-ţi o poveste de dragoste. Începe tu primul. Capitolul 1:
« Povestea lui Gică şi a Anei care s-au cunoscut acum 2 ani la o petrecere. »
Povestea nu trebuie să conţină neaparat date reale. Poate fi continuată şi cu puţină ficţiune. Termină scrisoarea spunându-i că este rândul ei să scrie al doilea capitol.

60. Umple portbagajul maşinii cu baloane cu helium. Când mergeţi la un grătar, la sfârşitul săptămânii, opreşte într-un loc romantic, unde aveţi o privelişte minunată şi de unde puteţi vedea baloanele cum se vor ridica. Spune-i că acesta este locul potrivit, pentru grătar. Coboară din maşină, dă-i cheile şi spune-i să deschidă ea portbagajul cât timp te prefaci că te închei la pantofi. Poţi să îi laşi în portbagaj şi o carte de vizită cu un mesaj pe care îl va descoperi după ce vor fi eliberate baloanele. De exemplu:
« Alături de tine mă simt ca în al 9-lea cer. »

0 comments:

Post a Comment