Idei Romantice 40-60

41. În timp ce stă la birou şi este ocupată, pune-ţi un cerşaf alb pe cap după ce ai făcut 2 găuri în dreptul ochilor şi ameninţ-o cu un pistol roz de jucărie (să nu o sperii prea tare şi să ţipe). Spune-i să ridice mâinile sus şi să meargă în bucătărie. Surpriza va fi o masă plină cu toate fructele şi dulciurile comestibile, o şampanie, etc. (toate aşezate în formă de inimă şi înconjurate de lumânări mici, aprinse)
42. Dacă ştii să pictezi crează-i un tablou după o poză de-a ei sau poţi să o întrebi dacă i-ar face plăcere să pozeze.
43. Cumpără o ciocolată mică. Despachetează uşor ambalajul şi pune un mesaj de dragoste înăuntru. Împacheteaz-o cum era la început şi lipeşte-o bine. În timp ce vă plimbaţi prin oraş cumpără una identică. Când vânzătoarea îţi dă restul, cu cealaltă mână schimbă ciocolata care ai cumpărat-o acum cu cea care are mesajul de dragoste înăuntru (care ai ţinut-o ascunsă în buzunar). Apoi nu îţi mai rămâne decât să i-o dai iubitei să o deschidă şi să găsească surpriza.
44. Dacă nu este o zi frumoasă afară pentru plimbări, cumpără câteva baloane şi jucaţi volei în casă.
45. Dacă este bolnavă ia-ţi o zi liberă de la servici şi stai cu ea acasă. Cumpără pastile, pregăteşte-i o supă, un ceai fierbinte, înveleşte-o cu o pătură şi ajut-o cu ce are nevoie.
46. Dacă nu este bolnavă spune-i şefului ei că doctorul familiei i-a recomandat astăzi să stea acasă în pat şi să-şi ia o zi liberă de la muncă. Începeţi cu un mic dejun, continuaţi cu o plimbare prin parc, mergeţi la cumpărături, serviţi o îngheţată sau o salată de fructe după prânz şi terminaţi cu o cină romantică seara. Aveţi grijă să nu vă întâlniţi cu şeful ei prin oraş.
47. Cumpără crema ei preferată, parfumul ei preferat, un gel de duş şi aranjează-le într-o cutie. Dăruieşte-i cutia după ce ai ataşat mesajul:
« Un tratament special pentru o persoană specială »
48. Într-o cutie, după ce introduci o sticlă cu ulei pentru masaj, o umpli cu foiţe colorate diferit şi o împachetezi. Îi oferi cutia după ce adaugi mesajul:
« Pentru o şedinţă de masaj erotic sună la : ..... (nr tău de telefon) »
49. Cumpăra-ţi două perne si face-ţi câte o gaură la fiecare pernă (pentru a ieşi penele în timpul luptei). Când crezi că este timpul potrivit începeţi o bătaie cu perne.
50. Povesteşte-i seara înainte de culcare despre cele mai frumoase amintiri petrecute împreună, despre ce îţi place cel mai mult la ea, care sunt gesturile care îţi plac cel mai mult la ea.
51. Seara, după cină stabileşte cu iubita ta ca în dimineaţa următoare să vă treziţi devreme să mergeţi într-un loc romantic de unde puteţi privi cum răsare soarele.
52. Dacă citeşte o carte, ia un creion când face o pauză şi subliniază câteva litere pe pagina care o citeşte astfel încât, dacă adună toate literele subliniate, să descopere un mesaj. De exemplu mai sus am subliniat ”te iubesc”. Acesta a fost un mesaj secret. Poţi să îi scrii o cerere în căsătorie sau orice altceva ce o va face fericită.
53. Seara, după o cină romantică jucaţi poker. Câştigătorul unei runde îl poate pune pe cel care pierde să-i spună cuvinte dulci sau să fie pedepsit.
54. Când vă plictisiţi jucaţi următorul joc. Pune-i o întrebare care începe cu ”Ce ai face dacă ...?”
După ce îţi răspunde, spune-i că este rândul ei să pună întrebări. De exemplu: « Ce ai face dacă m-ai prinde cu altă femeie în pat? » Acest gen de întrebări vă vor ajuta să vă cunoaşteţi mai bine.
55. Imprimă pe o cană o poză cu voi doi şi înainte de culcare roag-o frumos să îţi aducă o cană cu apă. (după ce ai lăsat cana undeva la vedere în bucătărie). Când va ajunge în bucătărie va descoperi surpriza ta. Dacă aveţi copii ar fi excelent să imprimi pe mai multe căni, poze cu copilul vostru. Poţi de asemenea să imprimi şi mesaje.
56. Noaptea, la o cină romantică întreab-o despre lucrurile pe care ar fi vrut să le facă dintotdeauna. Mai târziu scrie-le pe o listă să nu le uiţi şi încearcă să le îndeplineşti când ai ocazia. De exemplu, ea ar putea spune că îşi doreşte de mult să călărească. Află unde ar putea face acest lucru şi organizează-i o surpriză specială. Intră pe www.google.ro şi tastează: centre de călărie.
57. Într-o vineri, dacă aveţi copii, aranjează cu părinţii voştri să-i ţineţi la ei în weekend. De la uşa de la intrare până la dormitor pune multe petale de flori. În cameră pui două buchete mari cu flori la fiecare capăt al patului. O aştepţi să vină de la servici, stând întins pe pat, într-o poziţie seducătoare cu o cutie cu ciocolată. Spune-i că veţi fi singuri tot weekend-ul şi planificaţi cum o să-l petreceţi.
58. Pune mesajul următor la intrare.
« Ghici ce nu port pe mine şi unde mă găseşti ? »
Decupează mai multe tălpi din hârtie şi amplasează-le de la intrare până în baie. Lângă fiecare talpă laşi câte o piesă de lenjerie (mai întâi o şosetă, apoi cureaua, pantalonii, cravata, cămaşa) şi câte un bileţel de dragoste. În baie o aştepţi cu o şampanie, fructe, dulciuri, frişcă şi cu multe flori. Spune-i să se dezbrace şi spal-o din cap până-n picioare. Clăteşte-o bine după ce ai şamponat-o. Apoi şterge-o de apă, ia-o în braţe până în dormitor şi înveleşte-o într-un aşternut curat. La urmă o săruţi pe frunte.
59. Pregăteşte-i o baie cu lapte şi petale de trandafiri. Înregistrează acest eveniment cu o cameră video sau aparat foto. (merită măcar o dată în viaţă să-i faci o asemenea surpriză).
60. Învaţă să dansezi. Când vine acasă organizează-i un spectacol de striptease (spune-i mai întâi în glumă dacă are mulţi bani la ea).

0 comments:

Post a Comment